A. Pugačiovos tėvas yra iš Mogiliavo srities, ten iki šiol gyvena jo artimieji. Dainininkė šiltai apie juos kalba, tik skundžiasi, kad nėra laiko eiti į svečius. „Nieko negalėjau padaryti. Reikia specialiai važiuoti. Bus šilčiau, būtinai užsuksiu", – pažadėjo ji interviu laidoje „Tu nepatikėsi!".

A. Pugačiovos teta Valentina sakė, kad prieš 10 metų norėjo pasimatyti su dukterėčia, tačiau apsauga neleido. „Policija man neleido prieiti prie Allos. Nors ir sakiau jiems, kad [esu] giminaitė. Nepaisant to, esu ja patenkinta. Turi šitokį talentą. Ne kiekvienam tai duota", – sakė 83 m. moteris.

Ji taip pat nesitiki susitikti su A. Pugačiova.

Kaimyniniame kaime gyvena atlikėjos antros eilės pusseserė Klaudija.

„Niekada jos nemačiau, – pasakojo ji. – Visi norime susitikti, ji juk žino, kur jos šaknys, galėtų apie mus pagalvoti. Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo. Jos gyvenimas vienoks, mūsų kitoks. Mums nieko iš jos nereikia, būtų malonu tiesiog su ja susitikti. Viskas. Turime, kur miegoti. Visko turime. Kiaulę laikome, ančių..."

Minske vykusį A. Pugačiovos koncertą gerbėjai vadino atsisveikinimo koncertu, bet pati atlikėja taip nesako.

„Šio koncerto visiškai neplanavau. Jei pakvietė, manau – atvyksiu, bet daugiau – niekur. Viskas, dabar laukite. Jei ir dainuosiu, tai tik sulaukusi 80-ies. Sakykite: „Aločka, tiesiog gyvenk", – kreipėsi primadona į gerbėjus.

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka džiaugėsi mėgstamos atlikėjos vizitu ir neišleido jos be dovanų – rinktinių bulvių (kurių, kaip sakė prezidentas, dovanoja tik gerbiamiems svečiams), lašinių ir saldainių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)