„Akys ištinusios nuo ašarų, po anestezijos jaučiuosi apsvaigusi, po operacijos viską gelia, tačiau man pavyko tai ištverti. Noriu, kad žinotumėte, jog fiziškai man viskas gerai. Esu labai dėkinga savo šeimai, draugams, gydytojams ir seselėms už pagalbą šiuo itin sunkiu metu. Jūs net neįsivaizduojate, kiek man tai reiškia. Žingsnis po žingsnio... pradėjau sveikimo kelionę“, – prie asmenukės socialiniame tinkle parašė moteris.

Komentarų skiltyje keturių vaikų mamai paramą reiškė artimiausieji. Štai A. Baldwino dukra Ireland Baldwin parašė: „Myliu tave“.

„Meldžiausi už tave“, – parašė aktorė Claire Holt, kuriai pačiai teko patirti persileidimą ir gimdos ertmės abrazijos procedūrą. Vėliau ji vėl pastojo, o praeitą kovą moteriai gimė sūnus Jamesas.

H. Baldwin, kuri apie savo nėštumą pranešė rugsėjį, liūdna žinia apie persileidimą pasidalijo pirmadienį socialiniame tinkle „Instagram“. Moteris prisipažino, kad, vykdama privalomosios apžiūros pas gydytoją, tikrai nesitikėjo tokios blogos naujienos, juo labiau, kad balandį ji jau buvo patyrusi persileidimą.

„Šiandien sužinojome, kad netekome savo keturių mėnesių mažylės. Noriu, kad žinotumėte, jog nors dabar ir jaučiamės siaubingai, ateis laikas, ir viskas bus gerai“, – prie vaizdo įrašo, kuriam nusifilmavo kartu su šešerių dukrele Carmen Gabriela, parašė garsi moteris.

„Esame labai laimingi, nes mūsų šeimoje auga keturi sveiki vaikai. Ir už tai niekada nesiliausime būti dėkingi likimui. Tą patį pasakiau ir Alecui. Manau, kad gera mintis tuo pasidalinti ir su jumis“, – kalbėdama apie savo vyrą, jų dukrą ir tris sūnus parašė moteris.

„Teko pasakyti dukrai, kad to kūdikio taip ir nesulauksime... Tačiau labai stengsimės tai mažylei suteikti dar vieną šansą... Kai šiandien vykau į apžiūrą, tikrai to nesitikėjau. Nežinau, ką dar pridurti. Man vis dar šokas, nesuvokiu iki galo. Meldžiu, tik jokių paparacių... Tai viskas, ko prašau“, – rašė moteris.

Prieš antradienį jai atliekant gimdos ertmės abrazijos procedūrą, Hilaria padėkojo už paramą ir palaikymą, kurio sulaukė socialinėje žiniasklaidoje.

„Nežinojau, kad galiu turėti tiek ašarų. Stengiuosi neprarasti savitvardos, įsisąmoninti, kad gyvenimas nestovi vietoje, ir net pro juodžiausią tamsą prasiveržia šviesos spindulys“, – prisipažįsta moteris.

Po to, kai pirmadienį Hilaria paskelbė liūdną žinią apie prarastą kūdikį, Hailey Baldwin pakomentavo savo tetos įrašą instagrame, išreikšdama užuojautą Hilariai ir Alecui.

„Man labai gaila. Myliu jus“, – parašė 22 metų modelis, Aleco brolio Stepheno Baldwino dukra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)