36 metų D. Šepeliovas stengiasi pernelyg neviešinti asmeninio gyvenimo, tačiau jo gerbėjams puikiai žinomas faktas, kad jis artimai bendrauja su dizainere J. Tulupova. Pora ne kartą kartu keliavo, nors bendrų nuotraukų ir neviešina.

Jeigu tikėtume žiniasklaida, D. Šepeliovas savo mylimajai jau pasiūlė ranką ir širdį. Pora ruošiasi vestuvėms, kurių data laikoma paslaptyje. Įsimylėjėlių šeima gana gausi: D. Šepeliovas augina šešerių metų sūnų Platoną, o Jekaterina – dukrą Ladą. Visai neseniai pora įsigijo ir keturkojų augintinių.


Televizijos laidų vedėjas viešai nė karto nepasirodė kartu su mylima moterimi ir visomis išgalėmis jų ryšį slepia. Tiesą sakant, atsipalaiduoti ir nevaržomai reikšti jausmus pora gali tik užsienyje, toliau nuo smalsių gerbėjų akių. Neseniai pora buvo pastebėti vaikštinėjantys Niujorke. Anksčiau D. Šepeliovas yra sakęs, kad pasimėgauti laiku sau jam pavyksta labai retai.

„Visada su džiaugsmu stebiu jaunus tėvus. O į tuos, kuriems pasiseka kartais pabūti ramiai, žiūriu su pavydu. Mano sūnui šešeri, visada stengiuosi jam skirti maksimaliai laiko. Bet tik neseniai supratau, kaip kartais svarbu atsiriboti, skirti laiko sau, savo antrajai pusei, pabūti be vaiko, be visų tų rūpesčių ir kasdieninių įsipareigojimų", – yra sakęs D. Šepeliovas.


Garsiai porai artimi šaltiniai teigia, kad televizijos laidų vedėjas Jekaterinai pasipiršo jau prieš pusmetį. Anot šaltinių, D. Šepeliovas svajoja ir apie šeimos pagausėjimą. Ir ne be reikalo: našlys labai rūpinasi savo sūnumi, platformoje „YouTube" netgi pristatė kanalą „Tėčiai", kuriame aptaria tėvystės iššūkius ir kasdienes problemas.

„Man dabar 36 metai. Ir labai aiškiai suprantu, jog labiausiai gyvenime man trūksta to berniukiško užsidegimo darbui. Manau, kad paslaptis čia labai paprasta: daryk tai, kas tau iš tikrųjų patinka, daryk tai, kas teikia džiaugsmą", – apie naują projektą yra sakęs D. Šepeliovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)