Bendrovė „Happy Socks“ 39 metų aktorių pasirinko kalėdinės kampanijos „Naughty or Nice“ veidu ir pristatė specialiai artėjančių švenčių progai skirtą kojinių kolekciją.

„Žinote, kiekviena diena – kaip šventė. Išskyrus šventes“, – reklaminiame video sako M. Culkinas, vilkintis keistu kalėdiniu megztiniu ir, žinoma, demonstruojantis šventines kojines. Tiesa, rankose jis laiko iguaną.

„Darausi tokioms nesąmonėms per senas“, – reklamoje konstatuoja aktorius.

„Jeigu po eglute nėra kojinių, o per televizorių nerodo Macauley, tai ne Kalėdos. Taigi, mes paėmėme abu šiuos dalykus ir sukūrėme nuostabiai keistą šventinį produktą“, – sako „Happy Socks“ vienas iš įkūrėjų ir kūrybos vadovas Viktoras Tellas.

M. Culkinas mažąjį Keviną McCallisterį vaidino dvejose „Vienas namuose“ dalyse. Šis filmas visame pasaulyje tapo neatsiejamu kalėdinio laikotarpio atributu.

„Tiek aš, tiek Happy Socks“, jeigu leisite taip pasakyti, turime labai gerą skonį. O Kalėdos – na taip, tai mano mėgstamiausias metas“, – sako aktorius ir sarkastiškai priduria, kad „mane žmonės žymiai dažniau atpažįsta lapkričio-sausio mėnesiais, ir neturiu žalio supratimo, kodėl“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)