38 m. atlikėja vilkėjo sidabro spalvos aptemptą glaustinukę, išryškinančią jos smėlio laikrodžio figūrą. Glaustinukę dešinėje pusėje puošė nuogą kūno imituojančios detalės.

Prie provokuojamo sceninio drabužio atlikėja priderino suvarstomus aukštakulnius virš kelių.

Blizgantys akmenukai ant glaustinukės pabrėžė iškirptę ir suteikė kostiumui prabangos.

Garsi atlikėja, muzikos kūrėja Christina Aguilera įtraukė antrą koncertą savo turo į Jungtinę Karalystę, kurį surengė pirmą kartą po 13 m., metu.

Praėjusią savaitę Ch. Aguilera susijaudino, gavusi smurto aukas globojančios organizacijos apdovanojimą.

Nevados organizacija „The Shade Tree“ įteikė jai Bendruomenės didvyrio apdovanojimą. Ch. Aguilera atsiimdama apdovanojimą susigraudino ir papasakojo, kad praeityje ji, jos motina ir sesuo patyrė smurtą – ranką prieš jas keldavo jos tėvas.

„Tai baisu, pernelyg daug mūsų mylimų žmonių tai patiria“, – sakė dainininkė savo kalboje.

Ji pridūrė: [Apdovanojimas] labai brangus mano širdžiai, nes augdama patyriau [smurtą], – esu tikra, kad daugelis iš jūsų yra tai patyrę, – esu jo paveikta. Jūsų dedamos pastangos labai svarbios – daugybė veikloje dalyvaujančių savanorių, jūsų aukos. Tai man labai daug reiškia“, – pabrėžė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)