„Gimė mūsų sūnus Rennas Martinas-Yosefas“, – „Instagram“ prie nuotraukos, kurioje užfiksuota, kaip jis laiko mažylį savo rankose, rašė R. Martinas. Žvaigždė džiaugsmingai pridėjo grotažymę „#TheBabyIsBorn“ („Gimė kūdikis“).

R. Martinas džiugia žinia pasidalino ir savo „Instagram Stories“, prie nuotraukos prirašęs tuos pačius žodžius ir pridėjęs grotažymę „#4“ bei ikonėles, vaizduojančias kūdikį bei šventę.

Rennas prisijungė prie vyresniųjų brolių, 11 metų amžiaus dvynių Matteo ir Valentino, ir vyresniosios sesers Lucios, kuriai yra 10 mėnesių.

Rugsėjį per Vašingtone vykusį iškilmingą žmogaus teisių organizacijos „Human Rights Campaign“ renginį, kuriame dalyvavo drauge su šeima, R. Martinas pranešė, kad jis su J. Yosefu netrukus susilauks dar vieno vaiko.

„Mano šeima yra čia“, – atsiimdamas apdovanojimą už LGBTQ teisių gynybą ir filantropiją kalbėjo žvaigždė ir gyrė savo vyrą ir dvynius.

„Mano vyre Jwanai, myliu tave. Mano puikieji dvyniai dvyniai Valentino ir Matteo taip pat yra čia, myliu jus iš visos širdies, jūs esate mano stiprybė, jūs kiekvieną dieną mane įkvepiate, jūs motyvuojate mane daryti tai, ką darau. Jūs esate nuostabūs vaikai. Jūs visi esate nuostabūs. Aš jus myliu“, – sakė R. Martinas.

Aktorius ir dainininkas kalbėjo toliau ir savo dukterį Lucią, neprisijungusią prie likusių šeimos narių, pavadino „savo gyvenimo šviesa“.

„Beje, mes norime pranešti, kad laukiamės“, – tuomet viešai pranešė R. Martinas.

Sulaukęs publikos aplodismentų, jis pridūrė: „Man labai patinka didelės šeimos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)