Amerikoje gyvenančios žvaigždės šią šventę jau paminėjo. Tarp savo kostiumus jau parodžiusių įžymybių galima pamatyti ir Justiną Timberlak'ą su žmona Jessica Biel, reperę Cardi B, modelį Heidi Klum su mylimuoju bei atlikėju Tomu Kaulitzu, dainininkę Demi Lovato, seksualiąją aktorę Elizabeth Hurley, atlikėją Avril Lavigne, Kylie Jenner dukrelę Stormi, kuri savo kostiumu atkartojo garsųjį mamos įvaizdį ant raudonojo kilimo, skandalingąją šou pasaulio atstovę Kelly Osbourne ir kt.

J. Timberlake'as su žmona ir aktore J. Biel pasirinko bene šmaikščiausią kostiumą. Jessica įsikūnijo į „'N Sync“ grupėje dainavusį savo vyrą, o Justinas Helovino nakčiai tapo mikrofonu. Porelė linksmai leido laiką vakarėlyje ir traukė visų dėmesį.

Šiuo metu JAV gyvenantis modelis Radvilė Labutytė Helovino vakarėlio taip pat nepraleido. Su širdies draugu jiedu šventė Holivudo kalvose. „Helovinas yra beprotiškai populiari šventė JAV, kurią amerikiečiai švenčia visą savaitę. Vakarėlis vyko privačioje viloje, kur žmonės buvo pasipuošę išradingais kostiumais.

Buvau šokiruota pamačiusi, kiek daug darbo vietiniai įdeda į savo pasiruošimą. Apmąstyta buvo kieviena detalė ir smulkmena. Tai buvo mano pirmas tikrai amerikietiškas Helovinas, kurio dar ilgai nepamiršiu“, – pasakojo ji.

Garsenybių įvaizdžius galite pamatyti nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)