Nors iš esmės tokiais dalykais ir nėra kuo didžiuotis, faktas lieka faktu – šis vyrukas greičiausiai pateks į populiariosios kultūros istoriją. Tik kaip jam pavyko susikrauti tokius turtus ir išgarsėti?

Kaip rašo žurnalas GQ, informacijos ne tiek ir daug, o ir ta abejotino patikimumo. 2014 metais per interviu Howardui Sternui jis sakė turintis 100 mln. vertės turto, kurio bent pusę susikrovė žaisdamas pokerį.

Tik realybė tokia, kad didžiąją dalį turto D. Bilzerianas gavo iš savo tėvo, skelbia „Vice“. Pastarasis savo sūnui spėjo įkurti investicinį fondą (o paskui atsidūrė finansinių machinacijų skandalo epicentre). Kaip ten bebūtų, tai, kad skandalingoji socialinių tinklų žvaigždė taip aktyviai demonstruoja prabangų gyvenimo būdą, jam atneša ir finansinės grąžos, be to, jis ir pats stengiasi investuoti savo pinigus, pavyzdžiui, į kriptovaliutas, skelbia „New York Post“.

2019 metais „Wealthy Gorilla“ D. Bilzeriano turtą įvertino jau 150 mln. dolerių.

Maždaug 2013 metais D. Bilzerianas socialiniuose tinkluose pradėjo naują kampaniją – ėmė viešinti labai daug turinio. Dažniausiai tai būdavo surežisuotos nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose jis linksminasi su nuogomis gražuolėmis. Vieniems toks jo elgesys buvo priimtinas, kitiems ne, tačiau faktas lieka faktu – būtent tai jam padėjo išgarsėti.

Per gana trumpą laiką socialiniame tinkle „Instagram“ jis įgijo 30 mln. sekėjų, o iš to įmanoma visai neblogai uždirbti...

Kaip skelbia „MarketWatch“, panašų skaičių sekėjų turinčios paskyros už vieną įrašą gali uždirbti iki kelių dešimčių tūkstančių dolerių, o tai reiškia, kad D. Bilzerianas tikrai sau gali leisti išlaidauti į kairę ir į dešinę.

Nors jaunimas šiais laikais galėtų pasirinkti žymiai tinkamesnį sektiną pavyzdį, niekas negalėtų paneigti, jog „šiuolaikinis Hugh Hefneris“ labai įtakingas ir jo balsas girdimas labai garsiai. Taigi jeigu manėte, kad D. Bilzerianas savo turtus susikrovė kasdamas griovius, jūs labai klystate. Kaip ten bebūtų, jeigu ieškote įkvėpimo, kaip pateisinti pačias materialistiškiausias ir tuštybe paremtas fantazijas, jis tikras idealas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)