31-erių metų amžiaus dainininkė atrodo kaip niekad puikiai. Penktadienį, spalio 25 d., ji buvo pastebėta einanti pietauti Kalifornijos valstijos Malibu mieste. Adele vilkėjo rudenišką megztinį-suknelę ir avėjo rudos spalvos batus aukščiau kelių. Šis derinys pabrėžė jos naująją figūrą, už kurią atlikėja dėkoja „Instagram“ nuomonių formuotojui Joe Wicksui, dar žinomam pravarde „The Body Coach“.

Adele tapo J. Wickso sekėja ir pradėjo namuose daryti jo rekomenduojamus pratimus bei nusamdė savo artimos draugės J. Lawrence trenerį Daltoną Wongą. Pilatesas taip pat tapo jos treniruočių dalimi – šiuos pratimus dainininkei patarė išbandyti kita draugė – „X Factor“ teisėja ir Robbie Williamso žmona Ayda Field.

Penktadienį Adele pietavo prašmatniame restorane „Nobu“, esančiame netoli legendinio vandenyno pakrante nusidriekusio greitkelio Pacific Coast Highway. „Nobu“ mėgsta įvairios garsenybės, tokios kaip Drake’as, Willow Smith ir kitos.

Hito „Rolling In The Deep“ atlikėja, regis, maloniai leido vakarą ir trumpam išėjo į lauką.

„Net kai pasirašinėjau sutartį, daugelis muzikos pramonės atstovų žinojo, kad, išdrįsę pasakyti „Numesk svorio“, su manimi nebedirbs“, – 2012 m. žurnalui „People“ atskleidė ji. Šią savaitę Adele prisipažino „Instagram“, jog „anksčiau liedavo ašaras, bet dabar lieja prakaitą“.

Pranešama, kad moteris sulieknėjo apie 20 kg!

Vieno vaiko mama ne tik pradėjo rimčiau sportuoti, bet ir ėmė laikytis „Sirtfood“ dietos, kurios pagrindas – stipriai sumažintas cukraus kiekis.

Dainininkė yra sakiusi, kad mėgsta smaližiauti. Tiesa, 2015 m. žurnalui „Rolling Stone“ ji teigė, jog neketina visiškai „atsisakyti“ deserto.

Praėjusi savaitė Adele buvo gana užimta: ji dalyvavo Drake’o 33-iojo gimtadienio vakarėlyje, surengtame „Goya Studios“, Los Andžele, spalio 24 d., taip pat vyko į Rod Ailandą pasveikinti J. Lawrence vestuvių proga. Į reperio gimtadienį atlikėja atėjo vilkėdama juodo aksomo suknelę atidengtais pečiais.


Kalbama, kad šiuo metu dainininkė yra užmezgusi romantinius santykius su Drake’o draugu, 37-erių metų amžiaus reperiu Skepta, kuris taip pat yra kilęs iš Jungtinės Karalystės. Jei šie gandai – tikri, tuomet tai pirmieji Adele romantiški santykiai po skyrybų su 45-erių metų amžiaus Simonu Konecki, su kuriuo ji susilaukė sūnaus Angelo (berniukui jau septyneri).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)