Neseniai M. Markle buvo atsidūrusi itin nemalonių naujienų kontekste: Sasekso kunigaikštienė pranešė padavusi į teismą „The Daily Mail“ už tai, kad šis be leidimo paviešino asmeninį jos tėvo laišką.

Per vieną parodytą interviu M. Markle atrodė labai susijaudinusi, ji kalbėjo, kokia našta visa kritika užgulė jos psichinę sveikatą.

„Bet kuri moteris, juo labiau besilaukianti, yra labai pažeidžiama, todėl man tas laikotarpis buvo labai sudėtingas. Ačiū, kad paklausėte, nes labai retai kam nors būna įdomu, ar man viskas gerai. Kai žmonės kalba dalykus, kurie yra netiesa, jiems aiškinama, kad tai netiesa, bet jie nesiliauja, nežinau, kaip įmanoma tokiais atvejais jaustis gerai“, – teigia M. Markle.

Sasekso kunigaikštienė renginyje pasirodė vilkėdama violetinę „Babaton“ suknelę ir tiesiog švytėjo, tą pačią suknelę ji jau vilkėjo ir besilaukdama sūnaus Archie.

Meghan Markle

Nors praeitą vakarą vykusiame renginyje M. Markle ir nekalbėjo, kūno kalbos ekspertė Judi James atliko kunigaikštienės elgesio analizę ir pastebėjo dalykų, atskleidusių, jog ji vis dar jaučiasi labai pažeidžiama.

Tai, kaip M. Markle elgėsi su savo rankomis, anot ekspertės, labai aiškiai iliustravo jos juntamą pažeidžiamumą.

Meghan Markle

„Ji tai vieną, tai abi rankas stengiasi laikyti kuo arčiau kūno, o tokiu elgesiu žmogus demonstruoja norą susikurti barjerą ir apsisaugoti“, – teigia ekspertė.

M. Markle šukuoseną taip pat buvo galima vertinti kaip signalą, jog moteris jaučiasi pažeidžiama – kunigaikštienė leido plaukams kristi ant veido.

„Plaukai tapo savotiška užuolaida, po kuria ji galėjo bent kiek pasislėpti“, – komentuoja kūno kalbos ekspertė.

J. James pridūrė, kad, nepaisant visų negandų, M. Markle šypsena „atrodė plati ir pozityvi kaip ir visada, o akys renginyje spinduliavo džiaugsmą ir smalsumą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)