Dainininkė parašė: „Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19" ir pademonstravo kepurėles su užrašais „Nuotaka" ir „Jaunikis" bei puodelius su užrašais „Ponas" ir „Ponia".

Komentarų skiltyje jaunavedžiams laimės linkėjo ir sveikino tokios garsenybės kaip LaLa Anthony, Christina Aguilera, Winnie Harlow, Tanisha Thomas ir Evelyn Lozada.

Iš Niujorko Kvinso rajono kilusi reperė, kurios tikrasis vardas Onika Tanya Maraj, apie planuojamas vestuves prasitarė rugpjūčio 12 dieną radijo laidoje „Queen Radio". Ji sakė: „Turime atsiimti leidimą tuoktis. Buvau išvykusi, negalėjau to padaryti anksčiau. Teko jį pratęsti. Nuo dabar turime lygiai 90 dienų susituokti. Na, tai buvo prieš savaitę, tai reiškia, kad liko maždaug 80 dienų".

N. Minaj prisipažino esanti „labai laiminga". Pora susitikinėti pradėjo praeitų metų pabaigoje.

Anksčiau per interviu „The Shade Room" reperė prisipažino: „Žinote, kai esi maža mergaitė, svajoji apie tas stebuklingas vestuves, ir aš buvau tokia mergaitė, visada svajojau apie pasaką. Dabar dalykai, kurie buvo tokie svarbūs anksčiau, nebėra tokie reikšmingi. Esu be proto įsimylėjusi tą vyrą. Jis mano geriausias draugas. Ir taip, iškelsime dideles vestuves".

Moteris dar prieš vestuves savo socialiniame tinkle pasivadino „Ponia Petty".

K. Petty su N. Minaj nusifilmavo aistringame dainos „Megatron" klipe.

Kai buvo šešiolikos, K. Petty 1995 metais buvo pripažintas kaltu dėl išžaginimo. Jį nusikaltimu kaltinusi moteris teigia, kad jis ją užpuolė gatvėje, privertė parsivesti jį namo ir išžagino grasindamas peiliu. Už nusikaltimą vaikinas kalėjime praleido ketverius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)