Vadovaujantis gydymo įstaigos interneto svetainėje pateikta informacija, centre yra palatų, skirtų įvairių kategorijų pacientams: nuo daugiau nei vidutines pajamas gaunančių piliečių iki labai svarbių asmenų.

Kanalo NTV duomenimis, para liukso klasės palatoje kainuoja nuo 30 iki 42 tūkst. rublių (420–590 eurų). Be to, reabilitacijos paslaugos papildomai atsieina 5–50 tūkst. rublių (70–703 eurų). Klinikos personalas padeda pacientams spindulinės terapijos ir chemoterapijos kurso metu, taip pat jais rūpinasi tarp procedūrų.

Anksčiau pasirodė informacija, kad gydytojai stengiasi užkirsti kelią paralyžiuotos garsenybės raumenų atrofijai. Reabilitacijos centro darbuotojai reguliariai ją gabena į ergoterapijos salę, siekdami išvengti gilios komos.

Tiesa, kol kas diagnozė, apie kurią kalba žiniasklaida, nebuvo oficialiai patvirtinta.

Portalas news.ru skelbė, kad praktikuojantis onkologas pranešė apie aktorės A. Zavorotniuk organizme vykstančius negrįžtamus procesus. Jai buvo diagnozuota agresyvi smegenų vėžio forma – glioblastoma.

Apie galvos vėžiu sergančios aktorės hospitalizaciją pirmą kartą pranešta rugsėjo 13 d. Priminsime, kad A. Zavorotniuk būklė drastiškai pablogėjo rugsėjo viduryje. Ji buvo atgabenta į Maskvos kliniką, kur jai buvo diagnozuota smegenų edema.

Žiniasklaida skelbė, kad medikai jai sukėlė medikamentinę komą ir prijungė prie plaučių ventiliavimo aparato. Žvaigždės artimieji tokių publikacijų nekomentavo. Vėliau žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad aktorės smegenyse aptiktas auglys.

Nuo tokios pat diagnozės 2015 metais mirė dainininkė Žana Friskė. Netrukus atsirado ekspertų, kurie vėžio diagnozę susiejo su dirbtinio apvaisinimo procedūra, kuri buvo atlikta abiem garsioms moterims. Nepaisant to, onkologai tokią versiją atmeta.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)