Los Andželo policijos nuovados atstovo spaudai teigimu, avarija įvyko Los Andžele.

Atstovas spaudai pasakojo, kad H. Hunt buvo viena iš kelių nukentėjusiųjų, nugabentų į vietos ligoninę. Policininkai ištyrė avariją ir nustatė, kad nebuvo padarytas nusikaltimas, vairuotojai buvo blaivūs.

Ligoninėje aktorę apžiūrėjo gydytojai. Ji buvo išleista namo tos pačios dienos vakare. „PEOPLE“ susisiekė su moters atstovu spaudai, bet jis nepanoro pakomentuoti situacijos.

Naujienų portalo TMZ gautame vaizdo įraše matyti, kaip juodas miesto visureigis, kuriame buvo H. Hunt, kerta sankryžą ir jam į šoną trenkiasi kitas automobilis. Miesto visureigis nuo smūgio apvirto ant šono. TMZ duomenimis, H. Hunt sėdėjo ant galinės sėdynės ir buvo vienintelė automobilio keleivė.

Aktorė labiausiai išgarsėjo Jamie Stemple Bunchman vaidmeniu NBC situacijų komedijoje „Mad About You“. Populiarusis serialas buvo rodomas 1992–1999 m. ir pelnė H. Hunt keturis „Emmy“ apdovanojimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją