Buvusi serialo „Draugai" žvaigždė socialiniame tinkle „Instagram" debiutavo antradienį. Norinčiųjų sekti jos paskyrą buvo tiek daug, jog dėl perkrovos kurį laiką buvo sutrikusi tinklo veikla.

Vos per vieną valandą J. Aniston paskyra sulaukė daugiau nei 116 tūkst. sekėjų, o pirmasis jos įrašas, prieš išsijungiant puslapiui, spėjo sulaukti šimtų tūkstančių teigiamų reakcijų. Vėliau paskelbta, jog nuotrauka tapo rekordininke - ji vos per 5 valandas aktorei pritraukė milijoną sekėjų.

Tokio didelio ažiotažo sulaukusiame kadre – visi pagrindiniai serialo „Draugai" aktoriai. J. Aniston, pozuodama kartu su Courtney Cox, Lisa Kudrow, Mattu LeBlancu, Matthew Perry ir Davidu Schwimmeriu, prie nuotraukos parašė: „Dabar mes ir „Instragram" draugai. Labas, „Instagram".

J. Aniston socialiniame tinkle pasveikino jos bičiulė aktorė Reese Witherspoon, kuri po nuotrauka paliko komentarą: „TAAAIP!!! Sveika atvykusi į „Insta", Jen".

Penkiasdešimtmetė aktorė buvo vos 25 metų, kai situacijų komedijoje „Draugai" sutiko vaidinti žaviąją Rachel Green. Serialas truko dešimt sezonų, o šiais metais mini 25-ąjį gimtadienį.

Spalį J. Aniston atmetė filmo apie „Draugus" galimybę. „Mūsų prodiuseriai to nenorėtų, jie mums neleistų. O būtų smagu. Bet tiek to. Gal taip ir geriau, bet niekada nesužinosime", – kalbėjo aktorė.

J. Aniston sulaukė labai didelio gerbėjų ir bičiulių palaikymo, kurie džiaugiasi, kad nuo šiol bus žymiai paprasčiau ją pažymėti įrašuose – nebereikės grotažymės. Aktorės asmenukei paplitus internete, J. Aniston vos per kelias valandas sutraukė milijoną sekėjų. Dabar jų aktorė turi 5,7 mln., ir skaičius tik auga.

Asmenukė labai paprasta, akivaizdu, jog daryta namų sąlygomis be jokio specialaus pasiruošimo. Tiesą sakant, dėl prastos nuotraukos kokybės ji netgi sulaukė gerbėjų pastabų. Buvo tokių, kurie tvirtino, kad kas jau kas, o J. Aniston turėtų turėti gerą kamerą, kiti kibo prie kompozicijos. Kaip ten bebūtų, sveika atvykusi, Jennifer.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)