„Felicity Huffman šiandien atvyko atlikti bausmės į federalinę pataisos įstaigą Dubline, Kalifornijoje. Ponia Huffman yra pasirengusi atlikti laisvės atėmimo bausmę, kurią kaip dalį bausmės už ponios Huffman veiksmus skyrė teisėja Indira Talwani. Kai bus paleista, ji atliks likusią teisėjos Talwani paskirtos bausmės dalį – vienerių metų probacijos bausmę ir 250 valandų viešųjų darbų“, – išskirtiniame pranešime „People“ sakė aktorės atstovas.

„Emmy“ apdovanota žvaigždė antradienį maždaug 9 val. 30 min. įžengė į federalinį mažo saugumo moterų kalėjimą, esantį Alamedos apygardoje šiaurinėje Kalifornijoje.

Gegužę F. Huffman buvo pripažinta kalta sumokėjusi nesąžiningam stojimo konsultantui Rickui Singeriui 15 tūkstančių dolerių (maždaug 13,63 tūkstančio eurų), kad šis pakeistų jos 19-metės dukters Sophios SAT testo (jį laiko stojantieji į JAV aukštųjų mokyklų bakalauro programas) atsakymus po to, kai mergina atliko šį testą. Rugsėjo 13-ąją „Emmy“ apdovanota aktorė buvo nuteista 14 dienų federaliniame kalėjime, ji taip pat gavo 30 tūkstančių dolerių (maždaug 27,26 tūkstančių eurų) baudą ir 250 valandų viešųjų darbų bei vienerių metų probacijos bausmę.

Tuo metu F. Huffman advokatas prašė Bostono teisėjos Indiros Talwani apsvarstyti galimybę leisti žvaigždei bausmę atlikti Dubline.

F. Huffman artimas šaltinis teigė, kad ji yra pasirengusi susimokėti skolą visuomenei. „Ji jaučia gėdą ir paprasčiausiai nori kuo greičiau su tuo susidoroti. Ji nori atlikti bausmę ir gyventi toliau“, – aiškino aktorei artimas šaltinis.

Rugsėjį dar vienas žvaigždei artimas šaltinis „People“ pasakojo, kad F. Huffman, jos vyras Williamas H. Macy ir dukterys Sophia ir 17-metė Georgia po juos supurčiusio skandalo mažais žingsneliais mėgina atkurti šeimos santykius.

„Jie daug kalbasi ir daug laiko praleidžia drauge. Jie eina pasivaikščioti, žaidžia stalo žaidimus, drauge vakarieniauja. Jie yra tarsi tvirtas kumštis ir gali kliautis vienas kitu bei bet kada tikėtis paramos“, – sakė minėtasis šaltinis.

F. Huffman ir Georgia taip pat tęsia savanorišką darbą „Teen Project“ – vietiniame reabilitacijos centre, skirtame gatvėse gyvenusioms merginoms, bandančioms įgyti vidurinį išsilavinimą. Šiame centre jos moko merginas beveik dvejus metus.

„Jų šeimos kelyje pasitaikė nemažai akmenų, tačiau visi jie kovoja drauge taip smarkiai, kaip tik gali. Jie žino, kad tam prireiks šiek tiek laiko“, – pridūrė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)