Prisiminęs, ką jiedu su Meghan Markle jautė prieš tapdami tėvais, Harry nesuvaldė emocijų ir pravirko priešais auditoriją.

„Kai pernai su žmona dalyvavome apdovanojimų ceremonijoje, jau žinojome, kad ji laukiasi. Tuo metu apie Meghan nėštumą dar niekam nebuvome pranešę, ir aš prisimenu...“ – spėjo ištarti Harry, kai jo balsas staiga nutilo, o akyse pasirodė ašaros.

Karališkosios šeimos atstovas nuleido galvą ir padarė nedidelę pauzę, kad susikauptų bei nusiramintų, o susirinkusieji jį palaikė plojimais.

„Prisimenu, kaip tvirtai spaudžiau Meghan ranką apdovanojimų ceremonijos metu. Abudu galvojome, koks tai jausmas būti tėvais, – tęsė Harry. – Ir kaip darysime viską, kas mūsų galioje, kad apsaugotume ir padėtume savo vaikui, jei jis gims turėdamas kokių nors sutrikimų ar po kurio laiko sunegaluos. Dabar vėl esu čia, šįkart kaip tėvas, ir šis faktas mane sujaudino iki širdies gelmių. Šį jausmą galima suprasti tik turint savo vaikų.“

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia:


Kasmetiniai „WellChild Awards“ apdovanojimai yra skirti pagerbti sunkiai sergančius vaikus ir jų globėjus. Tai vienas jausmingiausių Harry ir Meghan metų renginių.

Renginio metu apdovanojamos įkvepiančios kai kurių sunkiai sergančių Jungtinės Karalystės vaikų savybės ir didžiulės jų sveikata bei gerove besirūpinančių žmonių pastangos, įskaitant sveikatos priežiūros, socialinės priežiūros ir švietimo specialistus.

Nors Harry yra „WellChild Awards“ globėjas nuo 2007 m., šiemetinė ceremonija princui buvo pirmoji kaip tėvui (sūnelis Archie yra penkių mėnesių amžiaus). 38-erių metų amžiaus M. Markle pernai šiuose apdovanojimuose dalyvavo pirmą kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)