Kaip skelbiama tvzvezda.ru, tai yra pirmoji žinutė po to kai paaiškėjo, kad televizijos serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė sunkiai serga. Kol visų akys nukreiptos į aktorę ir jos šeimą, artimiausi draugai ir bičiuliai sveikiną ja su vyru vestuvių metinių proga.

Aktorės dukra Anna paviešino dar nematytus vestuvių kadrus ir palinkėjo kartu įveikti visas negandas.

„Lygiai prieš 11 metų susituokė ši nuostabi pora. Visa šeima, draugai ir artimieji norime pasveikinti Nastią ir Piotrą šią ypatingą dieną. Gyvenime būna skirtingi periodai, vieni jų džiaugsmingi, o kiti sunkūs, bet labai labai svarbu juos įveikti su mylimu žmogumi.

Jūs visada buvote vieningi ir dabar mes visiškai tikri, kad dviese jūs įveiksite viską. Jūsų pora – absoliutus įrodymas to, kad tikra meilė egzistuoja. Taigi, šiandien – už meilę. Mes tikime, kad ji turi gydomąją galią ir kuria stebuklus“, – rašė ji.


Prie šio sveikinimo mielai prisidėjo ir aktorės gerbėjai. Sekėjai Anastasijai linkėjo sveikatos ir laimės. Jie rašė, kad tiki stebuklu ir meile, kuri gali labai daug. Tai pirmoji A. Zavorotniuk šeimos žinutė po ilgo laiko. Aktorės artimieji vis dar nenori bendrauti su žiniasklaida ir sekėjais bei visą savo laiką skiria su onkologine liga kovojančiai A. Zavorotniuk

Anksčiau buvo pranešama, kad A. Zavorotniuk veikiausiai serga smegenų vėžiu, jai atliktos kelios operacijos, aktorę bandyta gydyti užsienyje. Ne vienas medicinos specialistas patvirtino, jog žmogaus su tokia diagnoze prognozės – gana liūdnos.

Esant tokiai diagnozei, gydytojai paprastai atidžiai seka simptomus ir palaiko organizmo funkcijas, tačiau atkurti tai, ką jau palietė sudėtinga liga, tampa neįmanoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)