Atvirame interviu „This Morning" 45 metų keturias atžalas auginanti moteris taip pat papasakojo apie didžiausias makiažo nesėkmes ir pajuokavo, kad „Spice Girls" laikais visos grupės narės piktnaudžiavo lūpų pieštuku.

Spice Girls

„Manęs bėgantis laikas nebaugina. Nebandau atrodyti jaunesnė nei esu. Tiesiog noriu gerai atrodyti. Noriu būti geriausia savo pačios versija. Rūpinuosi ir džiaugiuosi tuo, ką turiu. Nenoriu nieko keisti. Man tinka taip, kaip yra. Man patinka senti. Nesuku dėl to galvos, nes taip tiesiog yra, ir kitaip nebus. Visi sensta. Tik man nepatinka, kaip skamba tas žodis", – sakė dizainerė.

Paklausta apie didžiausią savo makiažo klaidą, mados kūrėja prisipažino: juk buvo stilingoji Posh Spice, tad tų klaidų ir nuodėmių buvo ne viena.

Victoria Beckham

„Jų būta tikrai daug. Visos „Spice Girls" persistengdavo su lūpų pieštuku. Bene baisiausių makiažo klaidų padarėme per „American Music Awards". Ten buvo tiek visko. Labai ryškios akys, labai ryškios lūpos, per daug skaistalų. Žinote, juk buvo dešimtasis dešimtmetis. Žiūriu į to meto nuotraukas ir nevalingai šypsausi. Tai buvo šis tas, kelionė, atvedusi mane ten, kur esu dabar. Ir padėjusi suprasti, kad daugeliu atveju mažiau yra daugiau", – sako stilinga moteris.

Buvusi popmuzikos princesė, 2008 metų rugsėjį pradėjusi savo mados imperiją, prisipažino, jog visai neseniai buvo tiesiog apsėsta kitos garsenybės, ir turėjo progą su ja gyvai susipažinti.

Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham

„Visai neseniai susitikau ir susipažinau su Phoebe Waller Bridge, esu dėl jos pametusi galvą. Man labai patinka serialas „Fleabag", dievinu ją. Taigi, faktas, kad štai mes ėmėme ir susipažinome, mane labai džiugina", – džiaugiasi V. Beckham.

V. Beckham su nostalgija prisimena merginų grupės laikus ir atskleidė, kad jos mėgstamiausias įvaizdis buvo dainos „Goodbye" vaizdo klipe.

V. Beckham sako, kad kiekvieną kartą, kai pasižiūri šį vaizdo klipą, jos veidą papuošia šypsena, nes labai patinka natūralus makiažas, stilinga „Jil Sander" suknelė ir nėštumo suteiktas spindesys.

„Tuo metu laukiausi Brooklyno, buvau trumpai kirptais plaukais, vilkėjau „Jil Sander" suknelę, ji buvo labai stilinga. Labai patiko subtilus natūralus makiažas. Tuo metu kaip tik išgyvenau tą nėštumo metą, kai tiesiog švyti iš vidaus. Įvaizdis buvo labai natūralus, žiūrint norisi šypsotis, nes tuo metu įsčiose jau nešiojau Brooklyną", – atskleidė V. Beckham.

Victoria Beckham

V. Beckham, su sutuoktiniu Davidu Beckhamu taip pat auginanti 17 metų Romeo, keturiolikos Cruzą ir aštuonerių metų dukrą Harper, neseniai pristatė ir savą grožio prekių liniją. Moteris teigia, kad tikslas – toks pat, kokį kadaise kėlė ir šarmingosios „Spice Girls" – įgalinti moteris ir paskatinti jas būti geriausiomis savo versijomis.

„Visada norėjau tuo užsiimti. Taigi, pats faktas, kad pagaliau tai vyksta, mane labai džiugina. Esu ir labai laiminga, ir jaudinuosi. Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu tuo pasidalinti su moterimis visame pasaulyje. „Spice Girls" padėjo įgalinti moteris per muziką, o dabar tai darau per grožį. Kaip jau minėjau, noriu, kad žmonės būtų geriausios savo pačių versijos", – teigia V. Beckham.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)