Kartu su 44 metų A. Jolie ir keturiais iš šešių savo brolių ir seserų žengdama raudonuoju kilimu, Zahara demonstravo savo pačios kurtą trijų dalių papuošalų rinkinį – auskarus, apyrankę ir žiedą.
Prie geltonos spalvos papuošalų paauglė priderino juodo satino vakarinę suknelę nuogais pečiais.
„Zahara Collection“ – kurią nuo lapkričio bus galima įsigyti „Saks Fifth Avenue“ ir kitose partnerių parduotuvėse Jungtinėse Valstijose ir Australijoje – bus galima rasti ir papuošalų su rožiniu kvarcu bei safyrais, teigiama pranešime spaudai.

„Visos pardavus „Zahara Collection“ gautos lėšos atiteks Los Andžele veikiančiai organizacijai „Ruth Shelters“, besirūpinančiai smurtą patiriančių moterų ir vaikų apgyvendinimu.

2012 metais A. Jolie taip pat sukūrė papuošalų kolekciją, pavadintą „Style of Jolie“. Jai taip pat talkino žvaigždžių pamėgtas juvelyras (žmogus, sukūręs jos 16 karatų sužadėtuvių žiedą, kurį užmovė Bradas Pittas) R. Procopas.

Angelina Jolie su Shiloh ir Zahara

Praėjus kelioms dienoms po jos kolekcijos pristatymo, Zahara ir vėl nustebino raudonojo kilimo publiką. Per filmo premjerą Romoje ji vilkėjo žalią „Versace“ suknelę ir demonstravo natūralias garbanas. Mamai ir seseriai kompaniją palaikė Shiloh, kuri buvo pasipuošusi metalinėmis detalėmis dekoruotu bomberiu, derančiomis kelnėmis ir sportiniais bateliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)