Prie nuotraukos dainininkė parašė: „Sveikas atvykęs į šį pasaulį... Maxai Valentine‘ai Imbruglia. Mano širdis netelpa krūtinėje iš laimės“.

Nors nuotraukoje mažylio veido ir nesimato, galima įžvelgti kraštelį juodų ir baltų dryželių rašto pižamos.

Natalie apie nėštumą pranešė liepą. Jai buvo atlikta dirbtinio apvaisinimo donoro sperma procedūra. Donoro tapatybė laikoma paslaptyje.

„Tiems, kas mane pažįsta, tai nebuvo perkūnas iš giedro dangaus. Seniai to norėjau. Man labai pasisekė, kad dirbtinis apvaisinimas ir donoro sperma padėjo mano svajonei virsti tikrove“, – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė dainininkė.

Buvusi serialo „Neighbours“ žvaigždė savo vaiko tėvo tapatybės neatskleidžia.

Natalie penkerius metus buvo ištekėjusi už grupės „Silverchair“ lyderio Danielio Johnso, tačiau 2008 metais išsiskyrė. 2017 metais dainininkė paskelbė apie savo santykius su Mattu Fieldu, tačiau poros kartu niekas nematė nuo praeitų metų.

2015 metais „Evening Standard“ dainininkė prisipažino „labai norinti tapti mama“.

„Tai dalykas, kuris neišvengiamai taps realybe. Vis dar tikiuosi, kad sutiksiu ypatingą žmogų. Ir taip – jeigu taip nenutiks, neatmetu ir kitų galimybių“, – sakė australė.

Dainininkė anksčiau yra sakiusi, kad niekada nemanė, jog keturiasdešimties bus išsiskyrusi ir neturės vaikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)