O. Voevodina, kuri socialinėje žiniasklaidoje ir toliau vadinasi musulmonišku vardu Rihana Oksana Petra, paskelbė vaizdo įrašą, kuriame – jos spalio 3 dieną britų dienraščiui „The Daily Mail“ duotas interviu.

Moteris žurnalistams sakė norėjusi paaiškinti jųdviejų poros situaciją.

„Sultonas nuo mūsų su sūnumi slapstosi. Jis – tas asmuo, kuris mūsų šeimos reikalus verčia viešais skandalais. Norėčiau atsiprašyti už jo elgesį. Viliuosi, kad laiku susimąstys apie savo reputaciją ir liausis kovojęs“, – teigia rusė.

Spalio pradžioje moteris savo sekėjams socialiniame tinkle „Instagram“ pažadėjo jau netrukus atskleisianti „savą istorijos versiją“.

Per interviu O. Voevodina pareiškė apsisprendusi prabilti, nes žmonės iš viso pasaulio domisi, kas nutiko su jos santuoka.

Buvusi grožio karalienė teigia, kad pora Maskvoje lapkritį savo šeimai ir draugams surengė pasaką primenančias vestuves. Bet jau gruodį sultonas „išvyko iš Rusijos ir nebegrįžo“, moteris teigia, kad jie nuo to laiko nė karto nesikalbėjo.

„Neturėjau galimybės aptarti ir išsiaiškinti su mūsų santykiais susijusios situacijos, daug kartų bandžiau su juo susisiekti, ne tik su juo, bet ir su jo draugais, artimaisiais, tik man nepavyko“, – sako ji.

„Nežinau, kas tiksliai nutiko, nes viskas tarsi buvo gerai. Laukėmės kūdikio. Iki pat dabar nesuprantu, kokia galėjo būti tikroji (skyrybų) priežastis“, – teigia ji.

Kaip skelbia „The Daily Mail“, sultonui artimi šaltiniai atskleidė, jog jis labai nuliūdo, kai vestuvių šventės Maskvoje nuotraukos (šventė turėjo būti diskretiška ir privati) atsidūrė internete.


Sultonas buvo šokiruotas, kai Rusijos žiniasklaida po vestuvių iš kažkur ištraukė archyvinių kadrų, kuriuose – realybės šou metu baseine galimai besimylinti jo dabartinė žmona.

Šaltinis tvirtina, kad sultonas niekada gyvenime nebūtų vedęs gražuolės iš Rusijos, jeigu būtų žinojęs apie jos praeitį, taigi, nusprendė ją palikti, nors moteris ir buvo ketvirtą mėnesį nėščia.

Prieš tai sultono advokatas pareiškė turįs abejonių, kas yra tikrasis rusės vaiko tėvas.


Pati O. Voevodina per interviu sakė, kad jos vaiko veido bruožai azijietiški, jis panašus į sultoną, ir pridūrė, kad, jeigu prireiks, pasirengusi atlikti DNR tyrimą.

„Neprivalau niekam nieko įrodinėti, nes mano vaikas sultono sūnus, gimęs teisėtoje santuokoje, jis buvo planuotas ir labai lauktas. Esu vienintelis žmogus, galintis apginti Leoną nuo visų tų neigiamų dalykų“, – teigia gražuolė iš Rusijos.

Ekonomikos mokslus baigusi moteris sako, kad sūnų augina viena, jai kiek padeda šeima, o dar besilaukdama buvo priėmusi kelis tarptautinius užsakymus rinkodaros srityje. Dabar moteris planuoja artimiausiu metu sukurti „YouTube“ kanalą, kuriame skelbs apie sūnaus gyvenimą.

„Pasakosiu žmonėms, kaip man sekasi auginti sūnų, atsakinėsiu į klausimus. Leono amžius šiuo metu labai įdomus, jis darosi vis savarankiškesnis, šypsosi, juokiasi. Gaila, kad to nemato jo tėvas“, – apgailestauja moteris. Rusė taip pat viešai paragino sultoną susimąstyti apie savo sūnaus ateitį.


„Farisai, tu tėvas, tu iš karališkosios šeimos – meldžiu, susimąstyk, kaip elgiesi“, – parašė gražuolė iš Rusijos.

Per interviu moteris pridūrė: „Atsipeikėk... visai nesvarbu, kas nutiko mūsų santuokai, noriu, kad mano sūnus turėtų abu tėvus. Susimąstyk apie savo sūnų... Ką jis apie tave pagalvos?“.

Nuo tada, kai internete pasidalino interviu, rusė pasikeitė savo „Instagram“ profilio nuotrauką. Senesnė buvo iš fotosesijos su sultonu. Poros bendrų nuotraukų iš paskyros rusė nepašalino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)