„Vogue“ modelis viešai padėkojo savo dizaineriui Virgilui Abloh už vestuvinę suknelę: „Ačiū, kad pavertei realybe mano svajonę, sukūrei mano svajonių suknelę. Tu ir tavo „Off White“ komanda – tiesiog nuostabūs. Esu neišpasakytai dėkinga“.

Čikagoje gyvenantis ir dirbantis dizaineris V. Abloh – šiuo metu einantis meno direktoriaus pareigas „Louis Vuitton“ vyrų mados skyriuje – itin mėgstamas garsenybių.

Nuotakos nuometas nustebino ne tik savo įspūdingu ilgiu (beveik 4 metrai), bet ir užrašu „Kol mirtis mus išskirs“. Tai - ypatinga Hailey žinutė sutuoktiniui.


Ši suknelė buvo viena iš trijų, modelio vilkėtų ypatingą dieną. Antroji suknelė kiek priminė šilkinį peniuarą.

Iškilmingai vakarienei nuotaka pasirinko apdarą, labai primenantį Stellos McCartney Meghan Markle priėmimui Frogmoro dvare siūtą suknelę.

J. Bieberis taip pat socialinėje žiniasklaidoje pasidalino nuotraukomis iš vestuvių, tik šį kartą spalvotomis. Net nereikia sakyti, kad pora nuotraukoje atrodo labai laimingi ir įsimylėję.

22 metų Hailey ir 25 metų Justinas, kurie pirmą kartą susituokė per slaptą ceremoniją 2018 metų rugsėjį, antrą kartą vienas kitam amžiną meilę prisiekė 154 svečių akivaizdoje „Montage Palmetto Bluff“ kurorte Pietų Karolinoje rugsėjo 30 dieną. Pora apsikeitė „Tiffany & Co“ žiedais. Nuotraukose matoma, kad ant nuotakos pirštų – 18 karatų deimantais inkrustuotas „Tiffany Soleste“, kainuojantis apie 3125 dolerius, ir kitas 2150 dolerių kainuojantis 18 karatų aukso ir deimantų „Tiffany Soleste“. Dainininkas mūvi 950 dolerių kainuojantį minimalistinį 18 karatų aukso vestuvinį žiedą.

Per vestuves Hailey segėjo ir 123 tūkst. dolerių vertės penkių karatų deimantų auskarus. Nuotraukose galima apžiūrėti ir naują Justino laikrodį – tai 50 tūkst. dolerių kainuojantis „Audemars Piguet Royal Oaks“, kurį dainininkas sau pasidovanojo vestuvių proga.

Vestuvių ceremonijoje dalyvavo tokie garsūs svečiai kaip Edas Sheeranas, Kendall ir Kylie Jenner, Usheris ir Jadenas Smithas. Kylie Jenner sulaukė žiniasklaidos kaltinimų bandymais užgožti nuotaką – ji vilkėjo itin atvirą ir drąsią aukso spalvos suknelę.

Spėjama, kad vestuvių ceremonijai galėjo vadovauti Justino pastorius Judah Smithas, o pamergių vaidmuo buvo patikėtas Hailey seseriai Alaia Baldwin ir pusseserei Ireland Baldwin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)