Apie sunkią 48 m. A. Zavorotniuk ligą paaiškėjo kiek daugiau nei prieš mėnesį. Garsenybės artimieji iki šiol nekomentuoja aktorės būklės. Prieš grįždama į Maskvą aktorė gydėsi užsienio ligoninėje, ten jai buvo atlikta chemoterapija ir spindulinė terapija, kurios nedavė norimo rezultato.

Šiuo metu gydytojai palaiko aktorės sveikatą medikamentais. A. Zavorotniuk palatoje būna visa šeima, o kolegos palaiko ryšį su jos direktoriumi. Garsenybės ragina gerbėjus netikėti gandais ir tikėtis geriausio. Anastasija Voločkova išpublikavo savo socialinio tinklalapio paskyroje filmuotą medžiagą su A. Zavorotniuk ir paprašė sekėjų pasimelsti už aktorę.

„Radau šį vaizdo įrašą, kuriame Nastia Zavorotniuk buvo vedančioji... Dabar belieka tik melstis už ją ir tikėtis, kad ji pasveiks. Kažkodėl būtent šiuo vaizdo įrašu panorau su jumis pasidalinti... Be žodžių...“, – parašė balerina socialiniame tinklalapyje.

Iš pradžių po įrašu balerina paprašė pasimelsti už aktorės sielą, o tai sukėlė nepasitenkinimo audrą komentaruose. Neabejingi asmenys paaiškino garsenybei, kad negalima melstis už sielą, kol žmogus dar gyvas. Kiti įtarė dar blogesnį dalyką – jie nusprendė, kad A. Voločkova turi liūdnos informacijos ir suskubo daryti neteisingas išvadas. Po šito A. Voločkova suredagavo tekstą ir panaikino galimybę komentuoti.

Anksčiau A. Voločkova irgi dalinosi mintimis apie aktorės ligą. Balerina lygino ketverių metų senumo tragiškus įvykius, kai visa šalis nuoširdžiai jaudinosi dėl Žannos Friskės, ir A. Zavorotniuk istoriją. Garsenybių diagnozės panašios ir veikiausiai ta pati priežastis. A. Voločkova pabrėžė, kad abiem atvejais liga ėmė progresuoti būtent po vaiko gimimo.

„Galiu remtis tik informacija, kurią turiu. Taip, viskas įvyko po to, kai Nastiai atliko apvaisinimą. Priežastis gali būti bet kokia, tačiau jau yra pavyzdžių, kai tai tapo ligos atspirties tašku. Vadinasi, tai kažkuo pavojinga. Taip, veikiausiai esant tokio amžiaus neverta gimdyti vaikų, bet tai jau asmeninis kiekvieno reikalas. Matote, kuo tai baigėsi, kaip ir Ž. Friskei“, – teigė A. Voločkova laidoje „Tu nepatikėsi!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)