Kaip rašo foxnews.com, tokie atsiliepimai apie Kate pasirodė po to, kai pasigirdo kalbų, kad Meghan Markle savo komandai yra „reikli ir yra sunkaus būdo“ ir užverčia savo pavaldinius žinutėmis penktą valandą ryto.

Karališkiesiems rūmams artimas šaltinis leidinio „Mail on Sunday“ žurnalui „You“ sakė, kad 37-erių Kembridžo kunigaikštienė yra protinga vadovė.

„Ji išklauso net ir pačias kukliausias pareigas užimančių jos komandos narių idėjas. O tuomet jie sako: „Oho, ji žino mano vardą. Ji manęs paklausė, ką manau. Ji taip pat yra ištikima, tad jei kažkas iš komandos padaro klaidą, ji, nepaisant nieko, palaikys darbuotoją“, – sakė šaltinis,

„Ji labai aiškiai išreiškia savo prioritetus ir vertybes, kuriomis vadovaujasi savo darbe ir gyvenime. Jai svarbu elgtis su kitais žmonėmis gerai, kad galėtų išryškėti pačios gražiausios jų savybės“, – pridūrė šaltinis.

Anksčiau Sasekso kunigaikštienę Meghan karališkųjų rūmų personalas praminė Sunkaus būdo kunigaikštiene (angl. Duchess Difficult). Pasak pranešimų, taip nutiko dėl to, kad jos užgaidų darbuotojams pasirodė per daug.

Meghan Markle

Prieš tai „The Sun“ atskleidė, kad Kembridžo kunigaikštienė patarė Meghan nesmerkti darbuotojų, kai ši užsipuolė vieną iš Kate personalo narių.

Ginčas, kurį karališkieji rūmai paneigė, įvyko po to, kai paaiškėjo, kad kunigaikštienė Meghan privertė kunigaikštienę Kate apsiverkti – taip nutiko dėl princesės Charlotte pamergės suknelės. Netrukus po to, kai pasigirdus gandų, kad karališkos užgaidos privertė pulti į ašaras ir kunigaikštienės Meghan asmeninę asistentę Melissą Toubati, ši M. Markle komandos narė išėjo iš darbo.

„Mail on Sunday“ anksčiau rašė, jog princas Harry‘is ir M. Markle ignoravo savo viešųjų ryšių specialistų patarimą dėl keliavimo privačiu lėktuvu į liepą Sicilijoje vykusią „Google“ klimato kaitos konferenciją.

„Padėjėjai perspėjo Harry‘į neskristi į „Google“ klimato kaitos konferenciją Sicilijoje privačiu lėktuvu. Princas ignoravo nurodymus ir skrido lėktuvu. „Jam tai gerokai atsirūgo“, – sakė vienas šaltinis“, – pranešė „Mail on Sunday“.

Prabėgus vos savaitei po „Google“ konferencijos pora privačiu lėktuvu išskrido į Ibisą švęsti kunigaikštienės Meghan 38-ojo gimtadienio, o paskui – atostogų drauge su sūneliu Archie, kuriam dabar yra keturi mėnesiai, į beveik 17 milijonų eurų vertės Eltono Johno vilą Pietų Prancūzijoje.

Panašu, kad K. Middleton yra labiau nei bet kada pasirengusi savo būsimajam karaliaus žmonos vaidmeniui. Draugai tvirtina, kad ji „atrado savo stilių“.

Kažkada kalbėjimas viešai būtų buvęs tikras išbandymas Kate nervams, tačiau dabar, pasak jos draugų, kunigaikštienė yra žymiai labiau savimi pasitikinti ir stilinga.

„Kate požiūriu, svarbiausia yra karalienė, šalis ir šeima. Ji labai aiškiai nusistatė savo prioritetus ir vertybes, kurių laikosi savo darbe ir gyvenime“, – pridūrė K. Middleton artimas šaltinis.
Tyli kunigaikštienės Kate transformacija iš dalies galėjo įvykti artimų santykių su vyro senele karaliene Elžbieta II dėka.

Kate Middleton

Šiemet kunigaikštienė tapo Karališkojo Viktorijos ordino Didžiojo Kryžiaus dama. Tai aukščiausias karališkasis įvertinimas, prilygstantis riteriui. Karališkojo Viktorijos ordino apdovanojimus asmeniškai įteikia karalienė už nuopelnus suverenui.

Kaip pranešama, kunigaikštienė Kate ir Jos Didenybė palaiko labai artimus santykius, o apdovanojimas laikomas kunigaikštienės Kate reikšmingo darbo karališkajai šeimai pabrėžimu.
Kai princas Williamas įžengs į sostą ir taps Anglijos karaliumi, Kate bus karaliaus žmona.

„Dabar ji yra atviresnė ir sako tai, ką nori pasakyti. Truputį keista, tačiau ji taip pat yra labiau atsipalaidavusi. Ji yra nuostabi motina, jis prisideda prie karališkosios šeimos pasirodymo viešumoje taip, kaip to iš jos tikimasi. Jai sekasi vis geriau ir geriau. Jaunutė studentė tapo būsimąja mūsų karaliene“, – „People“ sakė viena Kate draugių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)