Vaizdo įrašas buvo paskelbtas Sasekso kunigaikščių paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“. Prieraše teigiama: „Dėkojame Keiptaunui už dar vieną prasmingą ir įsimintiną dieną. Štai kelios akimirkos iš susitikimo su arkivyskupu Demondu Tutu“.

Kameros įamžino, kaip ketverių mėnesių Archie mėgaujasi savo pirmuoju oficialiu priėmimu, o artimiau susipažinti su D. Tutu jam padeda ne kas kitas, o 38 metų mama M. Markle, kilstelėjusi sūnų į orą.

Karališkosios šeimos gerbėjai iš viso pasaulio komentarų skiltyje neslėpė susižavėjimo vaizdo įrašu.

„Man labai patinka šis vaizdo įrašas. Archie ir arkivyskupas tokie mieli... Atrodo, kad mano širdis tuoj ištirps“, – parašė vienas gerbėjas. Kitas pridūrė: „Koks mielas video, koks mielas princas Archie ir jo tėvai Sasekso kunigaikščiai“, – pridūrė kitas.

„Tai nuostabus prisiminimas, liksiantis Archie visam gyvenimui. Ačiū, kad su mumis dalinatės tokiomis ypatingomis akimirkomis“, – pasidžiaugė dar vienas karališkosios šeimos sekėjas.

Vaizdo įrašo pradžioje Jungtinės Karalystės princas Harry ir jo žmona M. Markle artėja prie arkivyskupo D. Tutu ir jo dukters Thandekos. Susitikimas vyko trečią turo po Afriką dieną. Netrukus matoma, kaip arkivyskupas ir mažasis Archie vienas kitam duoda penkis. Vaizdo įrašas nepalieka abejingų dėl labai paprastos priežasties – tiek mažasis Archie, tiek jų tėvai spinduliuoja džiaugsmą ir vien tik geras emocijas.

Nuo tos akimirkos, kai buvo įkeltas į paskyrą, vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas 5 mln. 500 tūkst. 139 kartus.

„Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti. Nes paprasčiausiai negaliu atsižiūrėti, tai nuostabu“, – teigiama viename komentare. „Koks laimingas vaikas! Šaunuoliai tėvai“, – teigiame kitame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)