44-erių metų amžiaus M. Ronsonas pareiškė, kad jo žodžiai buvo ištraukti iš konteksto ir kad jis nelaiko savęs sapioseksualu. Anot „Psychology Today“, sapioseksualas - tai žmogus, „kuriam patraukliausi bruožai yra intelektas ir protas, o ne kūnas“.

Didžėjus taip pat atsiprašė gerbėjų, kad juos suklaidino, ir pareiškė, jog neturėjo kalbėti apie dalykus, kurių dorai neišmanė.

„Nesu jokios marginalizuotos bendruomenės narys ir atsiprašau visų, kurie įsižeidė ar neteisingai mane suprato, – trečiadienį žurnalui sakė jis. – Regis, nuėjau į televizijos laidą, tarytum ketindamas pranešti kažkokią svarbią naujieną, ir pasiskelbiau priklausąs marginalizuotai bendruomenei. Mane, kaip baltaodį heteroseksualą, toks pareiškimas truputį išgąsdino ir privertė pasijusti nesmagiai.“

Muzikos prodiuseris atskleidė, kad laidos „Good Morning Britain“ vedėjai papasakojo neseniai rodę segmentą apie sapioseksualumą. M. Ronsonui paklausus, kas tai yra, vedėjai atsakė: „Kai tave traukia intelektas.“ Tuomet didžėjus tarė: „Skamba nuostabiai. Juk intelektas traukia visus, tiesa?“ Prodiuserio teigimu, išgirdę šiuos žodžius laidos vedėjai pagalvojo, kad ir jis yra sapioseksualas.

„Jie iš karto nusprendė, kad M. Ronsonas save laiko sapioseksualu, taip pat ėmė manęs klausinėti apie Miley Cyrus asmeninį gyvenimą bei kitus dalykus, apie kuriuos nebuvau tinkamai informuotas. Taip ir prišnekėjau niekų“, – teisinosi jis.

Tą vakarą grįžęs į savo viešbutį, M. Ronsonas sužinojo, kaip žmonės reaguoja į jo komentarus. Nors jis prisipažino iš pradžių nerimavęs dėl pasakytų žodžių, visgi didžėjus tikėjosi, kad visi supras, ką jis turėjo omenyje. „Tačiau „Twitter“ naudotojų reakcija buvo visiškai kitokia“, – pastebėjo vyras.

M. Ronsonas su žmona, prancūzų modeliu Joséphine De La Baume išsiskyrė 2017 m. po šešerius metus trukusios santuokos. Skyrybų procesas buvo užbaigtas 2018 m.

Kai prodiuseris pasakė savo orientaciją, laidos vedėjas nusprendė pasitikslinti: „Žinome, kad esate išsiskyręs ir mėgstate intelektą, tiesa?“

„Aha. Nežinojau, kad yra speciali sąvoka, – prisipažino M. Ronsonas. – Su keliais jūsų prodiuseriais ginčijomės persirengimo kambaryje. Taip, manau, kad esu sapioseksualas.“

Prieš keletą mėnesių muzikos prodiuseris pranešė, kad susitikinėja su „Saturday Night Live“ talentų paieškos vykdomąja direktore Rebecca Schwartz.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)