Laimei, vėliau aktorius išteisintas, tačiau netektis ir teismai jį kaip reikiant prikankino ir privertė slėptis nuo viešumos. Taip pat jam teko apleisti ir labai sėkmingą aktoriaus karjerą.

2018 metais per interviu „Radio Times“ žvaigždė prisipažino, jog „gyvena izoliuotą atsiskyrėlišką gyvenimą“, tačiau pradeda po truputį vėl domėtis priešinga lytimi ir kartais eina į pasimatymus.

Jim Carrey

Praėjo metai, ir, panašu, J. Carrey‘io gyvenimas jau nebėra nei toks sudėtingas, nei vienišas, rašo nickiswift.com.

2019 metų sausį komedijos „Bukas ir bukesnis“ žvaigždė ant „Auksinių gaublių“ apdovanojimų raudonojo kilimo pasirodė kartu su naująja mylimąja – naujo serialo „Kidding“, kuriame kartu dirba, žvaigžde Ginger Gonzaga.

Nors porą skiria daugiau nei 20 metų amžiaus skirtumas, panašu, kad jie turi daug bendro, ypač komedijos srityje, kur abu jaučiasi kaip žuvys vandenyje. Nepaisant G. Gonzaga tekusių rimtų iššūkių, jai kol kas puikiai sekasi net ir sudėtingiausiose situacijoje į viską pažvelgti pro humoro prizmę.

„Aš Ginger Gonzaga. Ir aš sergu maniakine depresija. Taip pat potrauminio streso sindromu, nerimu, obsesiniu kompulsiniu sutrikimu ir galiu pasigirti 20 metų valgymo sutrikimų istorija. Ar jaučiu gėdą apie tai prisipažindama? O ne“, – yra atvirai pasakojusi aktorė.

Tad kas ši jauna moteris, ir kaip ši pora susipažino?

Ginger Gonzaga su Jimu Carrey‘iu susipažino kitame „Showtime“ seriale

Ginger Gonzaga ir Jimas Carrey‘is vaidina porą pirmame „Showtime“ serialo „Kidding“ sezone. Ir jie puikiai tiko vienas kitam (taip gerai, jog netgi buvo nominuoti „Golden Globe“ apdovanojimuose), nes turėjo pakankamai praktikos. Aktoriai pradėjo artimiau bendrauti dar prieš pradėdami kartu filmuotis šiame seriale, ir tas ne prieš kameras užsimezgęs ryšys labai pasijuto jas įjungus.

Per interviu „Entertainment Tonight“ G. Gonzaga atskleidė, jog pirmą kartą būsimą mylimąjį išvydo filmuojant visai kitą „Showtime“ serialą, kurį prodiusavo pats J. Carrey‘is. Galima spėti, kad aktorė kalba apie serialą „I‘m Dying Up Here“, kurio vykdomasis prodiuseris ir buvo J. Carrey‘is, o G. Gonzaga vaidino personažą, vardu Maggie.

Tai įvyko likus metams ar dvejiems iki jų sprendimo sutikti vaidinti Vivian ir Jeffą seriale „Kidding“. „I‘m Dying Up Here“ po dviejų sezonų 2018 metais buvo nutrauktas. Būtent tada J. Carrey‘į ir G. Gonzagą ėmė sieti romantiškas ryšys.

Ginger Gonzaga ir Jim Carrey

Pats aktorius ir prodiuseris „Entertainment Tonight“ patvirtino, kad jie pradėjo susitikinėti pasibaigus minėtajam serialui. Menas iš tikrųjų imituoja gyvenimą (skirtumas tik tas, kad seriale „I‘m Dying Up Here“ G. Gonzaga vaidino su jos tikruosius plaukus paslėpusiu plikos galvos peruku).

Iš pradžių norėjo tapti teisininke

Visi esame girdėję istorijų apie aktores ir aktorius, jau nuo mažų dienų žinojusius, kad jų vieta tik Holivude. Bet tik ne G. Gonzaga. Garsi aktorė prisipažįsta – kai buvo maža, svajojo užaugusi tapti teisininke.

Per interviu „Modesto Bee“ G. Gonzaga papasakojo, jog Kalifornijoje baigė Beyerio vidurinę mokyklą, o tada įstojo į Kalifornijos universitetą Santa Barbaroje, kur studijavo politikos mokslus ir kinų kalbą.

Mergina svajojo apie karjerą tarptautinės teisės srityje, tačiau šiai svajonei nebuvo lemta išsipildyti – tiesiog vieną dieną suprato, jog tai galbūt nėra tai, ko ji iš tikrųjų trokšta. „Studijuodama koledže supratau, kad tai tikrai nėra tai, ką noriu veikti. Man labiausiai patiko vaidinti ir linksminti žmonės“, – aktorė sakė „Modesto Bee“.

G.Gonzaga visgi studijas baigė ir pastangos kremtant teisės mokslus nebuvo beprasmės. 2014 metais aktorė gavo teisininkės vaidmenį trumpai gyvavusiame ABC seriale „Mixology“. Taigi, nors ir netapo advokate realiame gyvenime, į teisininkės vaidmenį įsijautė prieš kameras.

Ginger Gonzaga

Aktorės karjerą pradėjo reklamose

Kaip ir dauguma Holivudo žvaigždžių, G. Gonzaga savo karjerą pradėjo nuo labai nedidelių darbelių, daugiausia reklamose. Persikėlusi gyventi į Los Andželą ir baigusi mokslus, pradėjo vaikščioti į televizijos reklamų atrankas. Ir jai visai neprastai sekėsi – tik tas sėkmės skonis nebuvo jau toks saldus.

Pirmoji jos reklama buvo susijusi su batonėliu sveikuoliams. Sklando gandai, kad per visą filmavimą ji taip ir neprisivertė suvalgyti bent vieno iki paskutinio kąsnio.

„Mano pirmoji reklama buvo „SoyJoy“. Skonis? Skonis kaip šlapio kartono. Teko suvalgyti kokius 40. Nė vieno neįveikiau iki paskutinio kąsnio. Juokingiausia, kad galiausiai mane iš tos reklamos iškirpo. O smagiausia, kad už šį vaidmenį gavau narystės Ekrano aktorių gildijoje kortelę“, – pasakoja aktorė.

G.Gonzaga taip pat filmavosi „Turbo Max“ ir „McDonald‘s“ reklamose, kol galiausiai 2009 metais gavo vaidmenį NBC seriale „In Gayle We Trust“. Kaip skelbia IMDb, pirmasis rimtas vaidmuo pasitaikė po trejų metų filme „Tedis“.

Aktorės pasirodymas buvo labai nedidelis – ji vaidino Milos Kunis personažo kolegę Giną. Nors tai ir buvo itin menkas pasirodymas, visgi – pirmasis jos darbas kine. Nuo tada G. Gonzaga gana nemažai filmuojasi serialuose, tarp kurių buvo HBO „Togetherness“ ir Mindy Kaling kuriama NBC komedija „Champions“.

Ginger Gonzaga kamuoja siaubingas PMS – ir ji nebijo apie tai kalbėti

Menstruacijos neretai kelia didžiulį diskomfortą, o G. Gonzaga nebijo apie tai viešai kalbėti. Komikė neslepia – ją kiekvieną mėnesį kamuoja itin įkyriai apie save primenantis priešmenstruacinis sindromas, vargina dramatiška nuotaikų kaita. Ir daugybė kitų nemalonių simptomų.

Alison Rosen tinklalaidėje „Alison Rosen Is Your New Best Friend“ aktorė prisipažino, jog kartą emociniai PMS simptomai apie save priminė taip drastiškai, jog jos mylimasis Jimas Carrey‘is ją aptiko pačiame įniršio apogėjuje – ji į šiukšlių dėžę iš kito kambario galo metė vandens buteliuką.

Aktorė teigia besidžiaugianti vien tuo, kad jos mylimas žmogus žino, ko iš jos galima tikėtis, yra tam pasiruošęs ir tai priima kaip neišvengiamą dalyką.

„Prieš menstruacijas tikrai netenku sveiko proto. Tiesą sakant, šiuo metu būtent tai ir vyksta. Be proto noriu kavos, o jos išgėrusi tampu nevaldoma... Scenarijus daugmaž toks: ei, krūtys tapo skausmingos, pats metas elgtis kaip beprotei“, – juokiasi aktorė.

Ginger Gonzaga

Turėjo rimtų problemų dėl mitybos sutrikimų


G. Gonzaga – tarsi atversta knyga. Aktorė papasakojo ir apie praeityje ją kamavusias psichologines problemas. Jau minėtoje tinklalaidėje „Alison Rosen Is Your New Best Friend“ aktorė prisipažino turėjusi rimtų problemų dėl mitybos sutrikimų – taip, perskaitėte teisingai: ne dėl vieno, o dėl „visų“.

Dabar jau ji gali apie tai juokauti - jauna moteris sako, kad tokių sutrikimų rūšių yra daugiau nei 90, o jai teko laimė susipažinti su 97 iš jų.

G. Gonzagos kova su valgymo sutrikimais prasidėjo pažintimi su anoreksija, kai jai tebuvo vienuolika metų. Žvaigždė reikiamos pagalbos sulaukė tik būdama 29 metų, laimei, jai pavyko įveikti ligą be klinikos įsikišimo.

Aktorė išbandė įvairias paramos programas, lankėsi pas terapeutus ir dirbo su mitybos specialistais. Šiandien G. Gonzaga sako besijaučianti pasveikusi, tačiau pripažįsta, kad mitybos sutrikimai – palydovai visam gyvenimui, su kuriais tenka išmokti sutarti.

„Žinote, žinojau, kad man anoreksija, nes ją visomis išgalėmis slėpiau, suprantate? Kamuoja labai stiprus kontrolės poreikis, o gyvenimas priminė tikrą chaosą, juk taip nutinka labai dažnai, taigi, ieškojau, ko įsitverti, ką kontroliuoti. Tai labai ambicinga liga, suprantate? Man labai patinka sau kelti beprotiškus tikslus, taigi, labai smagu siekti sunkaus tikslo, net jeigu jis ir kelia pavojų sveikatai ar net gyvybei“, – teigia G. Gonzaga.

Kankino kūno dismorfija

G.Gonzaga ne tik sėkmingai įveikė valgymo sutrikimus. Aktorės pergalių biografijoje – ir kūno dismorfija. Remiantis „Mayo“ klinikos pateikiama informacija, kūno dismorfija sergantys asmenys tampa apsėsti įsivaizduojamų išvaizdos defektų, kurie realybėje arba visai neegzistuoja, arba yra praktiškai nepastebimi.

Nepasiduoti tokio sutrikimo terorizmui itin sunku dirbant srityje, kur žmonės ir taip verčiami eiti iš proto dėl tikrų ar tariamų savo išvaizdos trūkumų, tačiau G. Gonzagai ir vėl pavyko nepalūžti.

Tinklalaidėje „Alison Rosen Is Your New Best Friend“ aktorė papasakojo, ką reiškia dirbti Holivude ir kovoti su kūno dismorfija. Sveikdama nuo mitybos sutrikimų, ji priaugo svorio, tačiau tokie pokyčiai iš jos neatėmė nė vieno darbo, taigi dėl to nebejaučia jokios įtampos. Kaip ten bebūtų, kūno dismorfija kartais vis pakelia savo pabaisos galvą ir bjauriai primena apie save. Paskutinį kartą liga rimtai buvo suaktyvėjusi 2016 metais filmuojant komediją „Deanas“.

„Pagaudavau save mąstančią nesąmones, pavyzdžiui, filmavausi filme su Demetri Martinu. Puikiai prisimena tą projektą ir savo mintis, kad esu „didelė kaip dramblys“. Iš laiko perspektyvos tai atrodo tikrų tikriausia nesąmonė: o Dieve, buvau tokia smulki. Sunku patikėti, kad tuo metu smegenyse sukosi tokios mintis kaip „tik niekas nežiūrėkite, man siaubingai gėda dėl to, kaip atrodau. Man labai gėda, kad esu čia ir gadinu jūsų filmą“, – tinklalaidėje pasakojo aktorė.

Ginger Gonzaga

Ginger Gonzaga – aktyvi psichinės sveikatos gynėja

G.Gonzaga puikiai supranta, kad jos garsi pavardė ir veidas gali atkreipti dėmesį į jai svarbius klausimus ir temas. Viena iš tokių – psichinė sveikata. „Medium“ buvo publikuotas aktorės straipsnis, kuriame jauna moteris prisipažino: „Ji mielai sutinka būti smerkiama ir niekinama, jeigu tik kiti ateityje bus smerkiami ir niekinami mažiau“.

Savo rašinyje G. Gonzaga prisipažįsta, jog, būdama šešiolikos ir vėliau studijuodama sirgo maniakine depresija. Aktorė prisimena, kad kartą net tris savaites negalėjo miegoti, ir „TAI.BUVO.BEPROTIŠKA“. Ji kone visą tą laiką praleido klausydama Votergeito įrašų, skaitydama, vaikštinėdama, rašydama, tyrinėdama Berklį ir San Fransiską.

Išsigando tik suvokusi, kad guli ant grindų savo bendrabutyje ir galvoja apie savižudybę. Pagalbos į profesionalus nesikreipė tol, kol po gero dešimtmečio neištiko pirmasis manijos epizodas, tačiau šiandien, kaip teigia pati, turi pakankamai jėgų nepasiduoti.

„Aš Ginger Gonzaga. Ir aš sergu maniakine depresija. Taip pat potrauminio streso sindromu, nerimu, obsesiniu kompulsiniu sutrikimu ir galiu pasigirti 20 metų valgymo sutrikimų istorija. Ar jaučiu gėdą apie tai prisipažindama? O ne. Štai koks pergalingas šis mano pasirodymas. Jaučiuosi kaip Eminemas „Aštuntoje mylioje“. Kaip koks Eminemas. Tikiuosi, kad ir jūs jaučiatės panašiai“, – dėstė aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)