Vokietis modelis užbaigė kolekcijos pristatymą išskirtiniu ansambliu – juodais aukštakulniais ilgaauliais batais, juodu švarku ir baltais šortais. O labiausiai iš kitų jį išskyrė neįprasta eisena ir laikysena.

Modelis Leon Dame

Leonas vilkėjo ansamblį iš kūrybinio direktoriaus Johno Galliano militaristinio stiliaus kolekcijos, taigi suprantama, kodėl modelis pasirinko agresyvų karišką žygiavimą podiumu, kuris puikiai papildė ansamblį.


Modelio (20 m.) pasirodymą matė pirmoje eilėje sėdėjusi mados redaktorė Anna Wintour, jį gyrė serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Lisa Rinna. Pastaroji netgi įkėlė filmuotą atkarpą iš šou ir parašė: „Akivaizdžiai mano sielos brolis.“

Ne tik Lisą Rinną sužavėjo Leono pasirodymas. Jis sulaukė dar vieno reikšmingo įvertinimo – instagrame jį ėmė sekti Rihanna. Tiesa, Leonas – ne naujokas ant podiumo. Jis – vienas iš mėgstamiausių „Margiela“ mados namų modelių, yra dalyvavęs daugelyje jų kolekcijos pristatymų.

Šiaip ar taip, po šio pasirodymo jo gerbėjų ratas gerokai prasiplėtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)