Gali būti, kad aktorė A. Zavorotniuk sudarė testamentą, skelbia portalas dni.ru, cituodamas Maskvos ligoninės, kur moteriai atliekamas gydymas, šaltinius.

Jie teigia, jog 48-erių metų amžiaus moters palatoje lankėsi notaras. Taip pat pažymima, kad jo apsilankymo tikslas nėra aiškus.

„Smulkmenų nežinau, bet sanitarės kuždėjosi, kad palatoje buvo įformintas testamentas. Kaip suprantu, dabar A. Zavorotniuk atsigavo ir suvokia savo veiksmus, todėl jos artimieji suskubo sutvarkyti popierinius formalumus“, – sakė portalo šaltinis.

Vadovaujantis įstatymais, pirminiai A. Zavorotniuk turto paveldėtojai yra jos trys vaikai, vyras ir mama. Jie visi gali vienodomis teisėmis pretenduoti į aktorės turtą. Žinoma, testamente ji galėjo nurodyti kitas nekilnojamojo turto ir finansinių aktyvų paveldėjimo sąlygas.

Taip pat negalima užtikrintai teigti, kad A. Zavorotniuk su notaru aptarinėjo būtent testamentą. Aktorė galėjo, pavyzdžiui, įforminti įgaliojimą ar kitą teisinį dokumentą.

Anksčiau televizijos kanalo NTV vienoje laidoje buvo aptartas A. Zavorotniuk nekilnojamasis turtas, kurio vertė, ekspertų teigimu, siekia 7 113 000 eurų. Paaiškėjo, jog prieš dešimt metų „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Jaltoje įsigijo du butus. Vienas iš jų skirtas vaikams. Kiek žinoma, A. Zavorotniuk butas vertas 20–30 mln. rublių, arba apie 284 000–426 000 eurų. Kalbama, jog vieną butą šeima jau spėjo parduoti.

Be to, aktorei priklauso butas elitiniame Maskvos gyvenamajame komplekse, netoli nuo kino studijos „Mosfilm“. Šio buto rinkos kaina siekia 200 mln. rublių (apie 2 844 000 eurų). Tarp A. Zavorotniuk turimų nekilnojamojo turto objektų taip pat yra 900 kvadratinių metrų ploto trijų aukštų namas Pamaksvėje. Namas vertas apytikriai 120 mln. rublių (1 705 000 eurų). Žiniasklaidos teigimu, aktorė turi kelis automobilius ir indėlių skirtinguose bankuose. Šis turtas vertas daugiau nei 2 mln. eurų.

Šią savaitę A. Zavorotniuk dukra Ana pareiškė, kad jai nesiūlė 15 mln. rublių, arba apie 213 000 eurų, už dalyvavimą Andrejaus Malachovo laidoje televizijos kanale „Rossija 1“.

„Atsakingai pareiškiu, kad „naujiena“ apie man siūlytą didžiulę sumą už dalyvavimą A. Malachovo laidoje – visiškas melas. Nei A. Malachovas, nei laidos redaktoriai tokio pasiūlymo man nepateikė“, – „Instagram“ rašė ji.

Mergina šią informaciją pavadino melaginga.

„Dar kartą prašau žurnalistų į faktus žiūrėti atsakingai ir nespekuliuoti išgalvotomis sensacijomis. Negaliu pakęsti, kai populiarumo vardan pasitelkiamas melas ir išpučiama purvina sensacija“, – tokiais žodžiais aktorės dukra užbaigė žinutę.

Žiniasklaidos duomenimis, laidos „Tiesioginis eteris“ redaktorius A. Zavorotniuk dukrai pasiūlė 213 000 eurų honorarą už pasirodymą studijoje. Anot portalo dni.ru, mergina atmėtė pasiūlymą, pareiškusi, kad pinigai jai nereikalingi.

Apie galvos vėžiu sergančios aktorės hospitalizaciją pirmą kartą pranešta rugsėjo 13 d. Tuomet buvo nurodyta, kad į vieną iš Maskvos klinikų paguldytai A. Zavorotniuk vaistais buvo sukelta dirbtinė koma, taip pat moteris buvo prijungta prie dirbtinio kvėpavimo aparato. Po savaitės aktorės draugė pranešė apie jos būklės pagerėjimą, cituodama žvaigždės atstovę spaudai Mariną Potapovą, informuoja portalas mk.ru.

„A. Zavorotniuk atstovė spaudai ilgai tylėjo, neatsakinėjo į žinutes, neatsiliepinėjo į skambučius. Šiandien galiausiai atsakė. Marina mums parašė, kad aktorei atsirado šansų pasveikti, be to, šansai nėra maži“, – džiaugėsi draugė.

Anot jos, A. Zavorotniuk būklė po komos žymiai pagerėjo. „Gydytojai padrąsino, kad galbūt Anastasijai pavyks išsikapstyti. Visi šeimos nariai meldžiasi, jog įvyktų stebuklas“, – pridūrė ji.

NTV studijoje naujieną apie pasiteisinusį gydymą patvirtino ir aktorės bičiulis Sergejus Majorovas.

„Vakar naktį kalbėjau su Marina Potapova. Ji yra Anastasijos atstovė spaudai. Buvo atlikta antra operacija. Gydytojai peržiūrėjo histologinius rezultatus, ir atsirado viltis, kad ji pasveiks“, – pasakojo S. Majorovas.

Su situacija susipažinęs chirurgas-onkologas padarė išvadą, jog aktorės būklę pagerino kokybiškas gydymas ir antibiotikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)