Kaip rašo starhit.ru, su D. Striukovu aktorė susipažino atsitiktinai: ji stovėjo pakelėje ir mėgino susistabdyti pakeleivingą automobilį, kad galėtų nuvykti į reikiamą vietą. Dmitrijus sutiko ją pavėžėti, ir po to pora jau nebeišsiskyrė.

Tiesa, tuo metu verslininkas buvo vedęs, tačiau be jokių apgailestavimų dėl aktorės išsiskyrė su žmona.

„Mūsų santykiai su Dima klostėsi labai greitai. Sprendimą jis priėmė akimirksniu. Ir, ko gero, šis sprendimas jo šeimai nebuvo lengvas. Tačiau jų santykiai bet kokiu atveju buvo nekokie. Mes greitai susituokėme“, – sykį prisiminimais pasidalino A. Zavorotniuk.

Šioje santuokoje aktorė susilaukė dviejų vaikų: dukters Anos ir sūnaus Maiklo.

Dabar Dmitrijus prakalbo apie tai, kad Anos atėjimas į pasaulį buvo nelengvas ir gimdymas vos nesibaigė mirtimi. Todėl gydytojai atkalbinėjo aktorę dėl antro gimdymo.

Tuo aktorės bėdos nesibaigė. Kai pora gyveno Jungtinėse Valstijose, Anastasija vos nepapuolė už grotų.

„Kai daviau Nastiai pinigų savam verslui Amerikoje, ji ėmėsi nekilnojamo turto. Jai pavyko nupirkti du namus: vieną – Los Andžele, o kitą – Čikagoje. Tačiau po to ją suėmė už dokumentų klastojimą. Aš padariau viską, kad Nastią išgelbėčiau. Padedamas savo advokatų, ištraukiau ją iš ten. Jai parodė duris – kitaip tariant, išvarė iš šalies. Jai teko parduoti visą nekilnojamąjį turtą“, – prisiminė verslininkas.

Prie viso to dar prisidėjo ir ginkluotas užpuolimas, kurį porai teko patirti. Incidentas įvyko dėl nesąžiningos auklės kaltės: moteris tapo vagių bendrininke ir už atlygį pranešdavo jiems reikalingą informaciją.

Šiandien serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė ir jos šeima susiduria su nauju ir kur kas sudėtingesniu išbandymu: aktorė kovoja su glioblastoma – piktybiniu smegenų augliu.

Labai sunkios būklės Anastasija guli vienoje iš privačių Maskvos klinikų. Gydymas užsienyje nedavė lauktų rezultatų, tad jos artimiesiems belieka tik laukti ir tikėtis stebuklo. O gydytojai geromis prognozėmis nudžiuginti nebegali.

Tiesa, A. Zavorotniuk kolegos mano, kad pirmieji pavojaus varpai dėl sveikatos suskambo prieš daug metų. Tačiau aktorė į juos tuomet nekreipė dėmesio.

„Jau maždaug prieš dešimt metų jos sveikata mums kėlė klausimų. Dėl dažno persidirbimo Nastia jautėsi prastai. Jai skaudėjo ir svaigdavo galva. Visa tai nurašėme nuovargiui ir dietoms. Pasitaikydavo, kad filmuojant Nastia netgi nualpdavo – mes galvojome, kad taip nutinka dėl to, jog ji mažai valgo. Jos oda buvo labai jautri. Ji reikalaudavo, kad makiažą užteptų nauju šepetėliu. O po to ji apskritai užsisakydavo asmenį grimerį-vizažistą. Ji galėjo grimuotis 40 minučių, versdama kolegas laukti. Ji juokaudavo: „Ne tokia aš ir graži, tad mane turi paversti gražia“. Tačiau vis viena jai dažnai būdavo kažkokių alerginių reakcijų, odą apimdavo uždegimas. Kaklo būklė kėlė siaubą: jis atrodė kaip keptas obuolys – skirtingai nei patemptas veidas. Beje, mačiau tokį patį Žanos Friskės kaklą, kai ji priėjo arti prie manęs. Dabar nuo tokios asociacijos šiurpstu iš siaubo“, – „Komsomolskaja pravda“ pasakojo su Anastasija dirbusi grimuotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)