Trečiadienį keturių mėnesių amžiaus berniukas kartu su 35-erių metų amžiaus princu Harry ir 38-erių metų amžiaus Meghan Markle dalyvavo susitikime su arkivyskupu Desmondu Tutu jo vardo fondo pastate, Keiptaune. Archie atrodė laimingas ir patenkintas savo mamos rankose.

Mažasis karališkosios šeimos atstovas buvo aprengtas dryžuotu šviesiai mėlynos spalvos kombinezonu, baltu šliaužtinuku ir vilnonėmis kojinėmis.

Meghan atrodė elegantiškai, vilkėdama 369 svarų sterlingų vertės tamsiai mėlynos ir baltos spalvų šilkinę „Club Monaco“ suknelę, avėdama aukštakulnius. Harry buvo apsirengęs tamsiai mėlynu kostiumu.

Vos pasirodžiusios naujausios nuotraukos ne tik apskriejo spaudą, bet ir socialinius tinklus. Gerbėjų teigimu, dabar jau galima drąsiai sakyti, jog mažylis savo išvaizda labai panašus į savo tėtį - princą Harry.

Sasekso kunigaikščiai su arkivyskupu ir jo dukra Thandeka Tutu Gxashe išgėrė arbatos. Archie visą laiką patenkintas sėdėjo mamai ant kelių ir buvo atsidūręs visų dėmesio centre.

M. Markle sakė: „Jis nebe toks ir mažas.“ O Harry pridūrė: „Manau, kad jis jau priprato prie dėmesio.“

Nobelio taikos premiją laimėjęs arkivyskupas faktiškai vadovavo išsivadavimo kovoms, kol buvo įkalintas Nelsonas Mandela. Jis sakė esąs „sužavėtas reta privilegija ir garbe“ susipažinti su karališkosios šeimos nariais.

87-erių metų amžiaus D. Tutu su kunigaikščiais ir jų vaiku praleido pusvalandį istoriniame fondo pastate „Senajame svirne“ – kelių amžių senumo restauruotuose rūmuose, kuriuos pastatė vergai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)