Kaip teigia grimuotoja, aktorės problemos dėl sveikatos prasidėjo dar prieš 10 metų. „Nastia dažnai pervargdavo ir dėl to prastai jausdavosi. Jai skaudėdavo galvą, pasitaikydavo galvos svaigimų“, – pasakojo L. Loseva.

Pati aktorė manė, kad prastos savijautos priežastis – nuovargis ir dietos.


„Kartais per filmavimus Nastia nualpdavo, manėme – dėl to, kad per mažai valgo“, – grimuotoją cituoja kp.ru.

L. Loseva viena iš pirmųjų pastebėjo, kad aktorė nesveikuoja. „Jos oda buvo labai jautri. Ji norėdavo, kad grimą teptų nauju šepeteliu. O paskui apskritai užsisakydavo asmeninį grimuotoją“, – pabrėžė specialistė.

Bet nė asmeninis grimuotojas nepadėjo. „Jai vis tiek dažnai būdavo kažkokių alerginių reakcijų, ant odos atsirado bėrimų. Kaklo būklė kėlė siaubą. Kaip keptas obuolys – skirtingai nei patemptas veidas“, – kalbėjo L. Loseva.


Vieną kartą N. Zavorotniuk išvaizda sukėlė grimuotojai siaubą ir priminė, kad tai pastebėjo ir grimuodama velionę atlikėja Žaną Friskę, kuri mirė nuo tos pačios ligos. „Toks kaklas buvo Žanos Friskės – pamačiau, kai ji arti priėjo. Ir dabar nuo tos asociacijos šiurpstu iš siaubo“, – teigė ji.

Rugsėjo pradžioje žiniasklaida rašė, kad A. Zavorotniuk paguldyta į vieną iš Maskvos klinikų. Rašyta, kad aktorei – paskutinė smegenų vėžio stadija, tačiau oficialiai ši informacija nebuvo patvirtinta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)