50-ies metų amžiaus didžėjus, kurio tikrasis vardas yra Tijs Michielis Verwestas, vedė 23-ejų metų amžiaus A. Backes šeštadienį surengtoje prašmatnioje ir saulėtoje ceremonijoje.

DJ Tiësto yra šeštas daugiausia uždirbantis didžėjus pasaulyje, jo turtas vertinamas 120 mln. svarų sterlingų. Vyras vestuvėms išsirinko viešbutį „Amangiri“, kuris apibūdinamas kaip „futuristinis“, ir išsinuomojo visą teritoriją šventei ir 80 joje dalyvavusių svečių.

Remiantis „Vogue“ informacija, tuoktuvių ceremonija įvyko vidaus kieme, po gėlėmis išpuoštomis kolonomis. Jaunavedžiams ir svečiams atsivėrė nuostabus vaizdas į kalnų virtines ir smėlio kopas. T. M. Verwestas ir A. Backes žingsniavo betono taku, nutiestu tarp arkų veidrodišku paviršiumi, kurios atspindėjo dykumą.


Nuotaka pasakojo mados žurnalui: „Iš pradžių ketinau ceremonijos metu vilkėti „Oscar“ suknelę, o po jos – „Berta“, tačiau po kelių apsilankymų pas siuvėją, sukneles sukeičiau vietomis.“

Jos vyras pasipuošė „Tom Ford“ kostiumu, kad būtų panašesnis į mėgstamą filmų personažą Jamesą Bondą.

Vestuves didžėjus apibūdino taip: „Buvau užvaldytas emocijų, nes mes mylime vienas kitą labai seniai ir nuolat galvodavome apie šią dieną. Galiausiai ji išaušo. Viskas buvo gražiau ir nuostabiau, nei galėjau įsivaizduoti.“


Viešbučio baseinai buvo papuošti plūduriuojančiomis žvakutėmis, o svečiai susėdo prie dviejų ilgų juodų stalų, padengtų šifono staltiesėmis.

Svečiai rinkosi ten pat, kur įsimylėjėliai pasakė įžadus, tačiau ši vieta netrukus virto savotišku naktiniu klubu. DJ Coleman nuotakai sugrojo dainą „A Million Years“, kurią specialiai jai parašė ir prodiusavo DJ Tiesto.

Linksmybes užbaigė fejerverkai ir šokiai, o jaunavedžiai miegojo lauke.

Pora pirmą kartą susitiko 2015 m. vasario mėnesį Niujorke esančiame restorane „Catch“. Juos supažindino bendri draugai.

T. M. Verwestas pasipiršo 2018 m. per Padėkos dieną paplūdimyje Maldyvuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)