„Motinos pašaukimas... Man labai pasisekė, kad turiu galimybę išgyventi šią neįtikėtiną patirtį – žindymą. Kai Chanel gimė, pačią pirmą savaitę dėl žindymo buvo problemų, aš beveik pasidaviau, bet mano artimieji patarė man pamėginti dar vieną savaitę“, – rašė C. Austin.

„Jie man sakė, kad turėčiau neatsisakyti šių ypatingų akimirkų su vaiku, kurios svarbios tiek sveikatai, tiek tarpusavio ryšiui. Aš nutariau dar pamėginti, o dabar, prabėgus beveik ketveriems metams, Chanel tebenori žįsti mano krūtį“, – tęsė modelis ir realybės šou žvaigždė.

C. Austin tęsė savo pasakojimą ir aiškino, kad maitinimas krūtimi „dabar daugiausia yra dėl jaukumo, suprantama, ji reguliariai valgo, tačiau pokaičio ir vakaro laikas – tai mūsų laikas“.

„Man pasisekė, kad ji dar neišaugo žindymo, atėjus tam metui aš labai liūdėsiu. Tai yra pats geriausias jausmas – VISOS žindančios motinos tą žino“, – prisipažino C. Austin.

Daugiau apie tai paskaityti norinčius sekėjus žvaigždė nukreipė į savo tinklaraštį, o įrašą užbaigė grotažyme #normalizebreastfeeding (normalizuokime maitinimą krūtimi).


C. Austin jau ir anksčiau atviravo apie tai, kaip ji brangina dukters, kurią augina su vyru reperiu Ice-T, žindymo patirtį. 2018-ųjų gegužę buvusi realybės šou „Ice Loves Coco“ žvaigždė rašė: „Instagram“ seku kai kuriuos motinas įgalinančius puslapius. Man labai patinka juose skelbiamos įkvepiančios nuotraukos, kuriose atsispindi švelnumas ir motiną su vaiku siejanti meilė – tiek žindant, tiek kitomis akimirkomis. Džiaugiuosi galėdama būti to dalimi“.

2017-ųjų kovą, kai tebežindė savo metų ir trijų mėnesių amžiaus dukterį, ji rašė: „Pagrindinis dalykas, kurio klausia moterys – ar aš vis dar žindau savo dukterį. Mano atsakymas yra teigiamas. Jai yra metai ir trys mėnesiai ir ji laikosi puikiai“.

2016 birželį C. Austin pasakojo, kad, nepaisant to, jog ji Chanel „visuomet duoda žįsti krūtį“, pastaruoju metu jai „labiau norisi buteliuko“, o tai „žeidžia [C. Austin] jausmus“.

„Daru viską, ką tik galiu, nes dabar ji auga, tad jai reikia daugiau pieno, tad gali tekti nuo maitinimo krūtimi pereiti prie maitinimo mišinėliais, bet man norėtųsi, kad ji labiau trokštų mano pieno“, – tuomet dėstė C. Austin, pridūrusi, jog kasdien nutraukianti pieno, kad Chanel galėtų jo gerti, netgi jei dažniausiai mergaitė ir geria pieną iš buteliuko.

Nors C. Austin žindymo patirtis suteikė daugybę privalumų (2016-ųjų birželį ji atskleidė, kad maitinimas krūtimi po gimdymo padėjo numesti svorio), ne visa ši patirtis buvo teigiama.

„Tą pirmąją savaitę mano speneliai kraujavo ir buvo aptekę šašais. Jaučiausi suglumusi – niekas nekalba apie tai, kad speneliai ims kraujuoti!”, – 2016-ųjų kovą kalbėjo C. Austin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)