Šešiametis berniukas, vardu Noah, yra jos ir sutuoktinio Briano Austino Greeno sūnus (pora augina dar du sūnus – penkiametį Bodhi ir trejų metų Journey).

Pasak M. Fox, į mokyklą Noah išeina apsivilkęs tą, ką nori, kartais – sukneles. Jas, esą, dėvi nepaisydamas net ir neigiamos bendraklasių reakcijos.

„Kartais jis pats nutaria, kaip vilktis. Būna, kad pasirenka suknelę, – sakė M. Fox. – Nors mokykloje stengiamasi sukurti liberalią atmosferą ir puikią nuotaiką (be to, čia juk Kalifornija), bendraklasiai kartais ima aiškinti, kad berniukams nedera nešioti suknelių arba rausvos spalvos drabužių.“

„Turime įveikti šį etapą. Stengiuosi įteigti jam, kad turi pasitikėti savimi, nesvarbu, kas ką sakytų“, – toliau aiškino M. Fox.

„Prieš porą dienų jis buvo mokykloje su suknele. Kai grįžo, iš karto puoliau klausti, kaip sekėsi, ar niekas nieko blogo nepasakė. Paaiškėjo, kad visi berniukai juokėsi, tačiau sūnus patikino, kad jam tai buvo nė motais, nes suknelės tokios gražios“, – prisiminė M. Fox.

Aktorė paminėjo, kad sūnus ne tik pats rengiasi, kaip jam patinka, bet ir mėgina duoti patarimų, kaip rengtis jai. Aišku, jo pasiūlymai retai būna tokie, kuriais verta vadovautis.

„Jis modeliuoja, piešia drabužius. Jis labai talentingas, nors jam dar tik šešeri, – minėjo aktorė, kalbėdama apie sūnų. – Kai matavausi nuostabią geltonos spalvos suknelę, jis vis taisė jos klostes – dėliojo, kaip jam atrodė gražu, o tada pasakė, kad taip atrodydama suknelė primena sauskelnes.“

Pati juokdamasi iš papasakoto epizodo, M. Fox pridūrė tąkart pasakiusi, kad tokių asociacijų drabužis kelti neturėtų – nebent kada nors vėliau.

M. Fox ir jos vyras, 46-erių metų aktorius B. A. Greenas, nėra linkę atvirauti, kai yra klausinėjami apie vaikus, tačiau 2017-ųjų rugpjūtį buvo galima paklausyti ištisos serijos interviu, iš kurių pavyksta susidaryti nuomonę apie tai, kaip vyresnėlis poros sūnus ieško būdų save išreikšti.

„Ar bandymai pašiepti daro jums kokią nors įtaką?“ – pasiteiravo laidos vedėjas Daxas Holtas, turėdamas omenyje komentarus, pasipylusius po to, kai Noah buvo pastebėtas vilkintis suknele.

B. A. Greenas, išgirdęs klausimą, nė kiek nesutriko. „Mano sūnui dar tik ketveri, – sakė jis tada. – Keletas žmonių yra sakę, kad tai, jog jis vilki sukneles, yra tikra nesąmonė. Jiems tegaliu pasakyti, kad man nesvarbu. Berniukui yra ketveri ir jei jis nori apsivilkti suknelę, tegu ją velkasi.“

„Tai nebūtinai turi būti suknelės. Gali būti akiniai, šlepetės, dar kas nors, – toliau kalbėjo B. A. Greenas. – Tai jo gyvenimas ir tai ne mano drabužiai. Manau, kad būnant ketverių arba penkerių – pats metas smagintis. Jis juk niekam netrukdo vilkėdamas suknelę. Taigi, laisvai gali rengtis taip, kaip nori.“

Panašių pažiūrų laikosi ir M. Fox. Tačiau, užuot kalbėjusi, ji nutaria pademonstruoti keletą fotografijų.

Pernai aktorė paviešino kelias per Heloviną darytas nuotraukas. Vaikai joms pozavo apsirengę įspūdingais kostiumais. Journey pasirinko vienaragio, Bodhi – driežo amplua. Tačiau užvis išradingiausias pasirodė Noah: jis išsidažė kaip zombis ir pasipuošė rungtynių šokėjos suknele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)