Viskas prasidėjo dar 2009 metais, kai reperis užlipo ant scenos T. Swift sakant padėkos kalbą gavus „Best Female Video" apdovanojimą. „Ei, Taylor, džiaugiuosi už tave. Leisiu tau baigti kalbą, bet Beyonce vaizdo klipas – vienas geriausių istorijoje", – po tokios prakalbos K. Westas buvo nušvilptas.

Nors iš karto ir atsiprašė, po kelerių metų pareiškė dėl šio incidento „visai nesigailintis" ir pridūrė, kad ankstesni atsiprašymai – tebuvo atsakas į jam darytą spaudimą. Atrodė, kad garsenybės tarsi ir susitaikė, netgi buvo kalbų apie bendrą projektą, tačiau netrukus ir vėl kilo bėdų.

„Pradėjau jaustis tarsi vėl atradome ryšį, mane tai džiugino, nes viskas, ko norėjau po to įvykio 2009 metais, buvo jo pagarba. Kai kas nors tavęs negerbia ir apie tai viešai kalba, sako, jog nesi verta, ko pasiekei, labai sunku. Man verkiant norėjosi jo pripažinimo, nekenčiau savęs už tai", – per interviu sakė T. Swift.

„Taigi, susitarėme pavakarieniauti. Buvau labai laiminga, nes jis buvo malonus, pasakė daug gražių dalykų apie mano muziką. Nors man buvo 19 metų, jaučiausi kaip atstumtas vaikas. O tada įvyko 2015 metų VMA apdovanojimai. Jis gavo „Vanguard Award" prizą. Jis man paskambino. Gaila, negaliu jums duoti paklausyti to pokalbio, neturiu įrašo. Taigi, jis man paskambino likus savaitei iki ceremonijos. Kalbėjomės gal valandą. Jis man ir sako: norėčiau, kad tu man įteiktum tą apdovanojimą, man tai labai svarbu. Pradėjo aiškinti, kodėl taip jaučiasi, vardyti priežastis. Jis tikrai moka būti labai mielas. Mieliausias iš visų. Taigi, buvau labai laiminga", – teigia T. Swift.

„Parašiau kalbą. Nuvykome į VMA ceremoniją. Atėjo metas mano kalbai, o jis šaukia „MTV čia atsivedė Taylor Swift įteikti man apdovanojimą dėl gerų reitingų". O aš stoviu prieš visus tuos žmones. Šalia jo žmonos. Ir jaučiu, kaip tirpsta visas kūnas. Supratau, koks dviveidis tas žmogus. Kai niekas nemato, gali būti labai mielas, o viešai kalbėti nesąmones. Buvo labai apmaudu ir liūdna", – pasakoja dainininkė.

Netrukus K. Westas savo dainoje „Famous" parašė štai tokius žodžius: „I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that b**ch famous". Ta buvo dar vienas skaudus smūgis dainininkei.

Nors pats K. Westas ir teigė, kad dainininkė apie dainos tekstą žinojo ir jam pritarė, T. Swift tai neigė. Net ir tada, kai Kim Kardashian paviešino garso įrašą, kuris tarsi ir pagrindė K. Westo teiginį.

„Po renginio persirengimo kambaryje jis norėjo su manimi pasikalbėti. Nėjau. Taigi, kitą dieną atsiuntė labai didelę puokštę. Kaip atsiprašymą. O aš pasakiau: žinai ką? Visai nenoriu pyktis. Todėl tebūnie", – savo būseną po 2015 metų VMA apdovanojimų prisimena T. Swift ir priduria, kad apie dainą „Famous" jie kalbėjosi, tačiau tokio teksto ji nesitikėjo.

„Kai išgirdau dainą, pagalvojau, kad man jau pakaks. Jeigu jis nori pyktis, pykimės. Buvau apsisprendusi. Pasaulis nesupranta konteksto ir įvykių, kurie mus prie to atvedė. Niekada nebūna dūmų be ugnies. Tikrai buvo dalykų, kurie mane privertė kaip reikiant supykti, kai dainoje jis mane pavadino kale. Ir tai nebuvo vienas dalykas. Iš esmės mane labai išvargino mūsų santykių dinamika. Ir viskas tikrai ne dėl tų dainos žodžių – tai buvo grandininė reakcija", – pasakoja dainininkė.

„Daugiau apie visa tai kalbėti nebenoriu, nes man pakaks, nenoriu visą dieną galvoti apie neigiamus dalykus", – pridūrė T. Swift ir pripažino, kad konfliktas su K. Westi jai kainavo labai daug, žmonių reakcija buvusi, švelniai tariant, siaubinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)