Serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės mama Valentina Borisovna (76) nuolat meldžiasi netoli Maskvos centro esančioje bažnyčioje, kurioje anksčiau dažnai lankydavosi ir pati A. Zavorotniuk.

Vietinis kunigas rusų žiniasklaidai pasakojo, kad šiomis dienomis aktorės mama Valentina maldos namuose matoma vis dažniau.

Rugsėjo 13-ąją paaiškėjo, kad žvaigždė buvo skubiai nugabenta į klinikas Maskvoje. Medikai aktorės būklę apibūdina kaip labai sunkią. Pasak kelių žiniasklaidos šaltinių, pusė A. Zavorotniuk kūno yra paralyžiuota, jai prasidėjo edema, kurią veikiausiai sukėlė vėžys.

Pranešama, kad rusų aktorei diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų vėžys. Anastasija yra nuolat stebima medikų komandos.

Anastasija Zavorotniuk

Televizijos kanalo REN TV duomenimis, A. Zavorotniuk buvo paguldyta į Neurochirurgijos skyrių. Dėl sveikatos būklės ji nereaguoja į aplinką ir negali su niekuo bendrauti.

Tuo tarpu aktorės mama laiką leidžia ne tik ligoninėje, bet ir šeimos pamiltoje bažnyčioje, skelbia replyua.net.

Pasak vietinio kunigo Sergejaus, maldos namuose anksčiau jis dažnai matydavo tiek Valentiną, tiek jos dukrą. Dvasininkas tikina, kad aktorė išties labai serga. Apie tai jam esą prisipažino pati Anastasijos mama Valentina, prašydama visos parapijos už ją pasimelsti.

Teigiama, kad rusų žurnalistai kalbėjo su Tėvu Sergejumi, kuris yra apylinkės, kurioje gyvena A. Zavorotniuk, vyriausiasis kunigas. Pasak jo, paskutinį kartą besimeldžiančią Valentiną jis matė rugsėjo 1-ąją.

Anastasija Zavorotniuk

Skelbiama ir apie gerokai pasikeitusią A. Zavorotniuk išvaizdą. Paskutinį kartą parapijiečiai aktorę matė sunkiai atpažįstama: pasikeitė jos kūno sudėjimas, galvą ji ėmė slėpti po skarele.

DELFI primena, kad A. Zavorotniuk baigė Maskvos meninio teatro mokyklą-studiją, vaidino teatre vadovaujant Olegui Tabakovui. Didelį populiarumą jai atnešė serialas „Mano puikioji auklė“, kuriame aktorė atliko pagrindinį vaidmenį. Be to, A. Zavorotniuk dažnai veda televizijos laidas („Šokiai su žvaigždėmis“, „Ledynmetis“, „Geros dainos“ ir kt.).

Garsi aktorė taip pat yra trijų vaikų mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)