Televizijos kanalo duomenimis, A. Zavorotniuk buvo paguldyta į Neurochirurgijos skyrių. Dėl sveikatos būklės ji negali su niekuo bendrauti.

Kaip praneša „REN TV“, šiuo metu gydytojai tariasi ir svarsto, ar galima A. Zavorotniuk atlikti operaciją.


Savo ruožtu aktorės atstovas spaudai Stasas Christovas „RIA Novosti“ duotame interviu paneigė informaciją apie skubią A. Zavorotniuk hospitalizaciją.

Anksčiau žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad aktorei buvo diagnozuota onkologinė liga. Tuomet S. Christovas pranešė, kad „jai viskas gerai“. Vėliau jis sakė, jog artimiausiu metu A. Zavorotniuk papasakos apie savo sveikatos būklę vieno iš pagrindinių televizijos kanalų tiesioginiame eteryje.


Bendraudama su žiniasklaida, A. Zavorotniuk atsisakė komentuoti gandus apie savo ligą, tačiau taip pat pažymėjo, kad šiuo metu negali dalyvauti jokioje veikloje.

A. Zavorotniuk baigė Maskvos meninio teatro mokyklą-studiją, vaidino teatre vadovaujant Olegui Tabakovui. Didelį populiarumą jai atnešė serialas „Mano puikioji auklė“, kuriame aktorė atliko pagrindinį vaidmenį. Be to, A. Zavorotniuk dažnai veda televizijos laidas („Šokiai su žvaigždėmis“, „Ledynmetis“, „Geros dainos“ ir kt.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)