K. Bogomolovas ir K. Sobčiak nusprendė susituokti, o Ksenija net prisipažino, kad „svajoja į bažnyčią įžengti su karūna ant galvos“.

Nuotaka, apie kurios nėštumą seniai niekas nebekalba pašnibždomis, vilkėjo dizainerio iš Izraelio sukurtą suknelę.


Tačiau ne ką mažiau dėmesio gavo ir jaunikis - jis vestuvėms numetė net 18 kilogramų.

Ksenija iš anksto paskelbė savo pageidaujamų dovanų sąrašą. Tarp norimų daiktų – keli aukštos kokybės chalatai ir „Frette“ rankšluosčiai.

Rusijos spaudos teigimu, vestuvės, į kurias pakviesta 300 žmonių, bus švenčiamos prekybos komplekse „Petrovskij pasaž“. Tiesa, tokiam svečių skaičiui prekybos centro patalpos nelabai tinka. Tikėtina, kad bus surengtas rafinuotas furšetas su užkandžiais ir desertais.

Būsimų jaunavedžių bičiuliai žurnalistams atskleidė, kad Konstantinas ir Ksenija sutaupė, susitarę su pasažo savininkais dėl įdomaus atsiskaitymo už patalpų nuomą: šeimininkai leis naudotis salėmis, o K. Sobčiak už šią paslaugą aktyviai reklamuos pasažą savo socialinių tinklų paskyrose. Remiantis kitais gandais, vestuvės kainuos beveik 12 mln. rublių, arba maždaug 168 tūkst. eurų.

K. Bogomolovas į savo vestuves pakvietė buvusią sutuoktinę Dariją Moroz su dukra. Režisieriaus ir aktorės pažįstamų nuomone, Darija vargu ar pasirodys. Tiesa, ji pareiškė labai besidžiaugianti dėl buvusio vyro.

Užtat buvęs K. Sobčiak vyras greičiausiai visai nėra patenkintas antra jos santuoka. Apie tai galima spręsti iš komentarų, kuriuos Maksimas Vitorganas palieka po laimingosios poros nuotraukomis K. Sobčiak „Instagram“ paskyroje.

Akivaizdu, kad šis reikšmingas įvykis aktyviai aptarinėjamas socialiniuose tinkluose. Vieni iš visos širdies džiaugiasi jaunikio ir jaunosios laime ir palieka saldžių komentarų, kuriuose netrūksta širdelių. Kiti, priešingai – rašinėja sarkazmo persmelktas žinutes.

„Ksenija, jūs visa švytite. Tikriausiai iš meilės, ir tai nuostabu. Aš jums net tyliai pavydžiu“, – susižavėjimo kupiną komentarą paliko internautė 1black_out1.

„Taip norisi jus palaikyti, kad nors vienas komentaras nebūtų tulžingas. Būkite laiminga, Ksenija Anatoljevna, aš dėl jūsų džiaugiuosi!“, – prisipažino barhatova.an.

„Ksenija, jūsų išvaizdai tiesiog neįmanoma atsispirti! Linkiu meilės, laimės ir daug vaikučių“, – palinkėjo naudotoja skorikova_svetlana.

„Padėvėtas jaunikis ir ne pirmos jaunystės nuotaka. Atsiprašau, jei įžeidžiau... Bet atrodo būtent taip“, – „Twitter“ parašė Viktorija Reden.

„Pagaliau užsiėmė rimtais reikalais. Atrodo laiminga, skirtingai nei po pirmojo bandymo. Gal ir elgtis pradės ramiau, o ne kaip nuo pavadėlio nutrūkęs šunytis“, – pakomentavo Olga Makarova.

„Sobčiak šaunuolė, kad sugebėjo rasti už save bjauresnį žmogų“, – pridūrė @Marusija123.

„Naujas realybės šou „Įprotis tekėti“. Gali trukti ilgiau už „Namas 2“, – ironiškai pastebėjo Michailas Miliutinas.

„Iškeisti Vitorganą į šitą? Nesuprantu. Vitorganas bent į vyrą panašus, o šitas – net nežinau į ką“, – „Instagram“ parašė rukira85.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)