Kunigaikštienės išplėtota originalaus dizaino sodo idėja buvo pradėta realizuoti gegužę, po Chelsea gėlių parodos, primena portalas „People“.

Bet grįžkime prie K. Middleton išvaizdos. Puiki dirželiu sujuosta suknelė ilgomis rankovėmis – ne vieną įžymybę puošusios mados dizainerės Emilios Wickstead kūrinys. Iš medvilninio audinio pasiūto drabužio kaina – 2 050 eurų. O štai norint įsigyti auskarus, kuriuos K. Middleton prisiderino prie suknelės, plėšti banko tikrai nereikėtų.

Kate Middleton

Trijų karališkųjų atžalų motina per šventę ausyse segėjo paprastus aukso spalvos auskarus iš vienos tinklinės parduotuvės. Šie kuklūs, į akis nekrentantys papuošalai suteikė dar daugiau vientisumo harmoningam ir stilingam kunigaikštienės įvaizdžiui.

Kate Middleton

Užvis labiausia verta paminėti auskarų kainą. Jie tekainuoja vos pusšešto euro!

K. Middleton garsėja kaip karališkosios šeimos narė, kurios garderobas anaiptol neperkrautas už kosmines sumas įsigytais apdarais. Tuos drabužius, kuriuos labiausiai mėgsta, kunigaikštienė paveda persiūti, pataisyti, o tada vėl apsivelka, nekreipdama dėmesio į tai, kad jie kelių metų senumo.

K. Middleton, aišku, rūpinasi savo išvaizda, tačiau tikrai nėra įnoringa. Tarkim, šią vasarą, atvykusi į Vimbldoną, princo Williamo žmona išsitraukė iš pintos delninės lūpų blizgį. Netruko paaiškėti, kad tai buvo taip pat nebrangus produktas.

Bene labiausiai žemišku Kembridžo kunigaikštienės veiksmu derėtų pavadinti jos apsisprendimą pačiai pasidaryti makiažą karališkųjų vestuvių dieną.

„Girdėjau, kad tada buvo pakviesta vizažistė Arabella Preston, – portalui „People“ sakė K. Middleton vestuvių planuotojas Markas Niemierko. – Ji surengė Kate tris ar keturias pamokas savo bute Čelsyje, taip pat apsilankė Klarenso rūmuose. Arabella turėjo atvykti ir vestuvių dieną, tačiau to neprireikė, kadangi Kate pasijuto visiškai pasitikinti savo pačios sugebėjimais.“

Tokį K. Middleton sprendimą M. Niemierko laiko laisvo, neįnoringo būdo įrodymu: tai, esą, rodo kunigaikštienės norą išsaugoti bent šiek tiek „normalumo“ savo gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)