Nelaimė įvyko I-90 West greitkelyje, Klivlande. P. Cordero sėdėjo keleivio vietoje, kai sprogo Ch. Smithui priklausančio „Lamborghini“ padanga. Dėl smūgio automobilis staiga pakeitė kryptį ir trenkėsi į priešingas eismo kryptis skiriančią juostą, informuoja portalas „People“.

Tačiau tai nebuvo didžioji nelaimė. P. Cordero nepatyrė jokių sužeidimų. Ji puolė iš automobilio, tačiau kaip tik tada ją partrenkė pro šalį lėkusi „Mazda“. P. Cordero iš karto buvo nugabenta į Klivlando „Fairview“ kliniką.

Neilgai trukus teko konstatuoti, kad moteris mirė.

Remiantis Klivlando policijos pranešimu, „Mazdos“ vairuotojas prisipažino avarijos dieną vartojęs alkoholio. Tada, kai ši informacija pasiekė kanalą CNN, toksikologinio testo rezultatų gauta dar nebuvo.

Vos prieš kelias savaites P. Cordero ir Ch. Smithas džiaugėsi gimus dukrelei Haven Harris Smith.

Žinią, kad susilaukė kūdikio, pora išplatino socialiniuose tinkluose.

Rugpjūčio 27 d. Ch. Smithas paviešino dukrelę laikančios mama tapusios savo draugės nuotrauką su prierašu: „Esu be galo dėkingas, kad turiu dar vieną gražią mergaitę – savo dukrelę Haven Harris Smith. Man ir savo mamai esi tikra palaima! Myliu jus abi, Petra ir Haven.“

P. Cordero taip pat pasidalijo keliomis kūdikio nuotraukomis socialiniame tinkle „Instagram“.

„Ši mažylė pripildė mano širdį meilės ir džiaugsmo! Karštai dėkoju Dievui, pasirinkusiam mane tapti šios mergaitės motina! Be galo jaudina gyvenimo kelionė, į kurią leisimės drauge!” – parašė moteris šalia dukrelės nuotraukų.

Prieš pat tragišką įvykį P. Cordero įkėlė dar vieną nuotrauką, kurioje Ch. Smithas bučiuoja ją į kaktą. „Tai amžina. Mylėsiu tave visada“, – parašė ji.

Liepos mėnesį, kai šventė 26-ąjį savo gimtadienį, P. Cordero kreipėsi į savo sekėjus socialiniuose tinkluose – rašė, kad dėkoja Dievui už tokį gyvenimą, kurio visada meldė.

„Visada meldžiau Dievą, kad leistų patirti tikrą laimę ir besąlygišką meilę, ir štai, švęsdama 26-ąjį gimtadienį, esu su vyru, kuris mane labai myli, šalia draugų ir artimųjų, kurie yra visas mano pasaulis, ir laukiu į pasaulį atkeliausiančios dukrelės Haven. Ačiū, Dieve, kad rodai savo gerumą“, – parašė tada P. Cordero.

Klivlando „Browns“ komandos savininkai Dee ir Jimmy Haslamai pareiškė Ch. Smithui gilią užuojautą. Gynėjas bus atleistas nuo komandos veiklos tiek laiko, kiek pats manys esant būtina.

„Žodžiais sunku išreikšti liūdesį, kurį jaučiame dėl Chriso, netekusio savo bičiulės Petros. Visa mūsų organizacija gedi kartu su Chrisu ir jo bei Cordero artimaisiais, – kalbėjo J. Haslamas. – Stengsimės suteikti gedintiesiems paramą, paguodą ir pagalbą, taip reikalingą šią liūdną valandą.“

Komandai apie tragediją buvo pranešta per trečiadienį ryte įvykusį susirinkimą. Vyriausiasis treneris Freddie Kitchensas nuvyko aplankyti Ch. Smitho į jo namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)