K. Jenner „Instagram“ pademonstravo pirmąją savo pikantiškos fotosesijos nuotrauką, prie kurios parašė: „Kai Hjustonas susitinka su Los Andželu. @playboy #netrukus“. Tai buvo užuomina į jos ir reperio gimtuosius miestus.

Realybės šou „Kardashianų šeima“ („Keeping Up with the Kardashians“) žvaigždė jausmingoje nuotraukoje yra apsikabinusi reperį. Kylie pozuoja visiškai nuoga, tik su kaubojiška skrybėle ant galvos.

T. Scottas stovi iki pusės apsinuoginęs – jis vilki tik džinsus ir yra užsisegęs deimantinį kaklo papuošalą bei laikrodį.

Pasak „Playboy“, K. Jenner ir T. Scotto nuotraukos pasirodys žurnalo numeryje, pavadintame „Pleasure“. Gražuolė verslininkė papuoš žurnalo viršelį. Nuotraukų autorė – ilgametė asmeninė Kylie fotografė Sasha Samsanova, o kūrybos vadovas buvo pats T. Scottas.

K. Jenner ir T. Scottas augina 19 mėnesių dukrelę Stormi Webster, kurios susilaukė 2018-ųjų vasario 1-ąją.

Pora draugauja nuo tada, kai 2017-ųjų balandį susitiko festivalyje „Coachella“. Gerbėjai ilgą laiką spėliojo, kad pora yra susižadėjusi ar netgi jau susituokusi, tačiau K. Jenner šiuos gandus nutildė vasarį interviu „Paper“.

Pavadinusi T. Scottą puikiu tėčiu, „dideliu vaiku“ ir fantastišku partneriu, K. Jenner sakė, kad tikrai visiems papasakos, kai jiedu susituoks. „Tikrai visus informuosiu“, – pažadėjo K. Jenner.

Vienas šaltinis neseniai „People“ pasakojo, kad jiedu išties svarsto apie kito žingsnio žengimą santykiuose kažkada artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)