Gydytojas Timothy Bensonas netikėtai mirė rugpjūčio 24 dieną. Kaip skelbia TMZ, įtariama, kad jo mirties priežastis – aneurizma.

Sertifikuotas psichiatras, daug dirbęs su NBA ir NFL komandomis, anot kai kurių dainininkei artimų šaltinių, nebuvo tinkamas pasirinkimas.

Po netikėtos T. Bensono mirties išvadas per ateinančias dešimt dienų turės pateikti teismo paskirtas vertintojas, kuris pastaruosius tris mėnesius bandė išsiaiškinti, ar 37 metų dainininkė sulaukia reikiamos medicininės pagalbos.

Išvados teismui reikalingos tam, kad galėtų spręsti, ar B. Spears reikalingas globėjas. Atlikėjos motina Lynne Spears teigia, kad jos dukra negauna reikiamų vaistų nuo ją kankinančios psichinės ligos, ir abejoja, ar Jamie Spearsas ja deramai rūpinasi.

Šiais metais pati B. Spears kreipėsi į kliniką, kur praleido 30 dienų.

Skelbiama, kad ją labai sukrėtė žinios apie prastą tėvo sveikatos būklę. 67 metų J. Spearsas ir pats neseniai pranešė norintis laikinai atsisakyti dukters globos, o savo sprendimą argumentavo asmeninėmis „sveikatos problemomis“.

J. Spearsui dukros globa priklausė pastaruosius 11 metų – jis po 2007 metais dainininkę ištikusios psichinės krizės buvo atsakingas už atlikėjos finansus ir kasdienius reikalus. Laikina B. Spears globėja paskirta Jodi Montgomery.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)