Kaip skelbia „Wall Street Journal“, paslaptingieji pirkėjai – „Grammy“ laureatė dainininkė Alicia Keys ir jos sutuoktinis, muzikos prodiuseris Kasseemas Deanas, viešumoje geriau žinomas kaip Swizz Beatz. Panašu, kad A. Keys, pasaulyje pardavusi daugiau nei 65 mln. įrašų, ir K. Deanas, prodiusavęs ne vieną Kanye Westo, Jay Z ir Beoynce hitą, gali sau leisti įsigyti tokius brangius namus.

2007 metais pastatytus namus suprojektavo garsus architektas Wallace‘as E. Cunninghamas. Pirmasis namų šeimininkas buvo Donas Cooksey‘is. Namas stovi netoliese stataus skardžio, tad atrodo, jog jis pakibęs virš Ramiojo vandenyno.

Įdomu tai, kad net keli nekilnojamojo turto vystytojai vietą, kur stovi įspūdingas namas, kadaise buvo nurašę kaip netinkamą ir neperspektyvią.

2011 metais namas už juokingus 14,1 mln. dolerių bankrutuojančio savininko buvo parduotas Floridoje gyvenančiam telekomunikacijų verslininkui Donaldui Burnsui. Per aštuonerius metus, kuriuos jame gyveno, naujasis šeimininkas pasirūpino ne vienu stilingu interjero ir eksterjero sprendimu.

Per kelis aukštus įrengtuose namuose – ne tik gyvenamosios patalpos, bet ir namų kino teatras, sporto salė, biblioteka, stiklinis liftas ir moderni virtuvė. Beveik visos rezidencijos sienos iš stiklo, o grindys – iš travertino.

Ypatingo dėmesio vertas ir įstabus baseinas, įrengtas ant paties skardžio, nuo kurio atsiveria vaizdas į vandenyną.

Ypatingą privatumą žadantis nekilnojamojo turto objektas nuo gatvės nematomas, iki namų reikia pavažiuoti privačiu keliuku, kuriuo tenka dalintis su dar dviejų namų šeimininkais (jie ne iš pramogų pasaulio).

Kviečiame pasidairyti po naujuosius A. Keys šeimos namus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)