„Danielsas, „Grammy“ apdovanojimą laimėjęs muzikos prodiuseris ir dainų autorius, buvo labai religingas ir mūsų šeimos ramstis, – socialiniame tinkle rašė April. – Nuoširdžiai dėkojame už užuojautą ir šiltus žodžius. Norime paprašyti gerbti mūsų šeimos privatumą šiuo sunkiu metu.“

L. Danielsas labiausiai išgarsėjo „Destiny’s Child“ hitu „Say My Name“ („Ištark mano vardą“). Daina, kurią jis parašė kartu su grupės narėmis Beyonce Knowles, Letoya Luckett, Latavia Roberson ir Kelly Rowland, atnešė L. Danielsui „Grammy“ statulėlę už geriausią 2001 m. ritmenbliuzo kūrinį.

Birželio mėnesį L. Danielsas paatviravo „Recording Academy“, kad ši daina, sukurta bendradarbiaujant su ilgamečiu kolega Rodney Jerkinsu, dar žinomu pseudonimu Darkchild, buvo įkvėpta buvusių santykių.
„Dažnai būdavau kur nors išėjęs ar darbe, ir jei mano mergina paskambindavo ir išgirsdavo ką nors juokiantis ar kalbant, iš karto klausdavo: „Kas ten?“, o paskui prašydavo: „Ištark mano vardą ir pasakyk, kad myli mane“, – paaiškino L. Danielsas.

Dainos priedainis atspindi šiuos potyrius: „Say my name, say my name/ If no one is around you/ Say baby I love you“ („Ištark mano vardą, ištark mano vardą / Jei nieko nėra šalia / Pasakyk, kad myli mane“).
2014 m. L. Danielsas buvo nominuotas toje pačioje kategorijoje už Tamar Braxton sukurtą dainą „Love and War“.

Tarp kitų garsių jo kūrinių yra Whitney Houston skirta daina „It’s Not Right, But It’s Okay“, Jennifer Lopez „If You Had My Love“, „Spice Girls“ „Holler“, Lady Gaga „Telephone“ ir Michaelio Jacksono „You Rock My World“.

Sužinojusios apie L. Danielso mirtį, kelios garsenybės reiškė užuojautą.

„Nuostabus vyras, tėvas, sūnus ir brolis daugeliui žmonių“, – parašė 38-erių metų amžiaus L. Luckett, buvusi „Destiny’s Child“ narė.

„Man labai sunku. Ačiū tau už kiekvieną linksmą akimirką ir padrąsinantį žodį. Net negaliu išvardyti viso tavo indėlio į muziką. Kurdamas „Say My Name“, pasisodinai keturias jaunas mergaites ir supažindinai mus su dainų rašymo pasauliu. Ačiū. Tu išties palikai pėdsaką šiame pasaulyje, tavo kūriniai gyvuos per amžius. Meldžiuosi už tavo nuostabią šeimą.“
38-erių metų amžiaus K. Rowland irgi parašė žinutę: „TAVO talentas buvo ne tik nuostabios melodijos bei dainų žodžiai, bet ir juokas ar tiesiog pasirodymas kambaryje! Dėkoju Dievui už tavo juoką ir laiką, kurį su tavimi praleidau šioje Žemėje! Mūsų akimirkos studijoje, nuoširdūs pokalbiai apie gyvenimą ir šeimą! Negaliu patikėti, kad tavęs nebėra... Labai tavęs ilgėsiuosi, BigShiz!“

Dainininkė Kehlani taip pat pagerbė Lashawną „Twitter“: „Kitą savaitę turėjome įrašinėti naują dainą. Tavo palikimas niekada nebus užmirštas! Ilsėkis ramybėje, Lashawnai Danielsai.“

„Visa muzikantų bendruomenė gedi netekusi vieno geriausių... Lashawnai Danielsai... vos prieš savaitę stovėjome kartu. Man trūksta žodžių...“ – „Twitter“ rašė gospelo dainininkas Kirkas Franklinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją