Antradienį surengtoje apdovanojimų ceremonijoje D. Beckhamas, kuris profesionalaus futbolininko karjerą baigė 2013 m., gavo specialų redaktoriaus apdovanojimą už nuopelnus sportui per daugiau nei du dešimtmečius trukusią karjerą. Jis žaidė tokiuose futbolo klubuose kaip „Manchester United“ ir „Real Madrid“ bei Anglijos nacionalinėje rinktinėje.

Interviu Didžiosios Britanijos žurnalui GQ metu paklaustas, ką patartų savo vaikams, D. Beckhamas atsakė: „Sunkiai dirbti, tik tiek.“ Interviu bus išspausdintas žurnalo spalio mėnesio numeryje.
Londone vykusios apdovanojimų ceremonijos metu taip pat buvo pagerbta JAV–Australijos aktorė Nicole Kidman. Ji laimėjo aktorės apdovanojimą, o Velso aktorius Taronas Egertonas – aktoriaus apdovanojimą. Ceremonijos metu dainavusi Australijos atlikėja Kylie Minogue gavo ikonos apdovanojimą.

72-ejų metų amžiaus dainininkas I. Popas buvo pagerbtas apdovanojimu už gyvenimo nuopelnus. I. Popas, kurio muzikinė karjera trunka šešis dešimtmečius, garsėja išskirtiniu elgesiu scenoje ir muzikos žanrų įvairove: nuo sunkiojo roko ir pankroko iki bliuzo ir džiazo.

Anglijos moterų futbolo komanda laimėjo įkvėpimo apdovanojimą už rekordus pamušusį žiūrovų susidomėjimą šių metų Pasaulio taurės metu.
16-os metų amžiaus G. Thunberg, prieš metus pradėjusi penktadieniais praleidinėti pamokas, kad galėtų protestuoti prie Švedijos parlamento, įkvėpė pasaulinį kovos su klimato kaita judėjimą „Fridays for Future“. Mergina gavo GQ apdovanojimą už didžiausius įgyvendintus pokyčius.

Antradienį vykusi ceremonija, kurią vedė Velso aktorius Michaelis Sheenas, buvo 22-asis GQ apdovanojimų renginys. Šiemet jis buvo surengtas bendradarbiaujant su prabangių drabužių gamintoja „HUGO BOSS“. Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo daug įžymybių, įskaitant modelį Naomi Campbell ir ilgametį dainininką Tomą Jonesą. Juose apsilankė ir tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje puikiai žinoma režisierė Dalia Ibelhauptaitė su vyru, aktoriumi ir režisieriumi Dexteriu Fletcheriu.

Apdovanojimų akimirkos nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)