Žvaigždžių įpėdiniai gali sau leisti daug daugiau užgaidų, nei paprasti vaikai. Garsių prekių ženklų drabužiai, skrydžiai privačiais lėktuvais ir prabangios iškilmės... Visa tai garsūs tėvai duoda savo vaikams, vos tik šie paprašo.

O kai kuriems nė prašyti nereikia – prabangus gyvenimas užtikrinamas pagal nutylėjimą. StarHit.ru pasidomėjo, kaip ir kam leidžia milijonus garsių žvaigždžių atžalos.

Jevgenijaus Pliuščenkos ir Janos Rudkovskos sūnus Aleksandras (6 m.)

Saša, arba Gnomas Gnomyčius, kaip jį praminė tėvai, tapo žvaigžde vos tik gimęs. Mama Jana sukūrė sūnui instagramo puslapį, kuris šiuo metu jau turi 338 tūkst. sekėjų.

Tinklaraštyje J. Rudkovskaja dalinasi prabangios vaiko kasdienybės akimirkomis: brangūs žaislai, kelionės į disneilendus visame pasaulyje ir, žinoma, nesuskaičiuojama daugybė garsių prekinių ženklų drabužių. Meilę prabangiems daiktams sūnui perdavė mama.

Mažasis berniukas dažnai dėvi „Gucci" džemperius ir marškinėlius – už, atitinkamai, 19 660 rublių (apytikriai 270 EUR) ir 11 810 rublių (apytikriai 160 EUR), „Givenchy" ir „Fendi" sportinius kostiumus – už apytikriai 30 tūkst. rublių (apie 400 EUR), „Burberry" lietpaltį – už 60 tūkst. rublių (apie 800 EUR) ir kitų garsiausių prekinių ženklų drabužius. Atrodytų, Gnomui Gnomyčiui reikia tik pavydėti, juk toli gražu ne kiekvienas suaugęs žmogus gali sau tiek leisti.

„Aleksandras Pliuščenka nuo 2019 m. gegužės yra „Daniel" prekinio ženklo ambasadorius, – „StarHit" papasakojo butiko atstovė Tamara Volkova. – Sašenka tikras puošeiva, kaip ir jo mama, ir jam patinka išsirinkti madingiausius apdarus. Jo mama akylai stebi tendencijas, todėl Aleksandro garderobe tik patys madingiausi drabužiai. Mėgstamiausi jo prekiniai ženklai: „Dior", „Fendi", „Burberry", „Gucci", „Armani" ir „Dolce&Gabbana"."


Vis dėlto, nors iš šono mažojo berniuko gyvenimas atrodo pavydėtinas, iš tiesų jis dirba praktiškai nuo pat gimimo, ir gyvena pagal labai griežtą, netgi galima sakyti nevaikišką grafiką.
Savo pirmąjį honorarą su šešiais nuliais sportininko įpėdinis gavo būdamas vos trejų metų, kai tapo dantų pastos veidu. Mažylis gauna daug komercinių pasiūlymų, įskaitant bendradarbiavimą su vaikiškų prekių parduotuve. Jis dalyvauja madų šou.

Bet svarbiausia garsių tėvų užduotis – užauginti olimpinį čempioną. Vaikui tenka daug treniruotis, todėl laiko žaidimams su draugais, tarp kurių – Ala-Viktorija ir Martinas Kirkorovai bei Arina Lebedeva, lieka nedaug. Berniukas ne kartą užėmė pirmą vietą dailiojo čiuožimo varžybose. Už kiekvieną pergalę jis yra apdovanojamas mėgstamomis mašinytėmis.

Dalį savo honorarų Gnomas Gnomyčius atideda į taupyklę – ateityje nori nusipirkti butą, o kol kas džiugina dovanomis mamą.

„Sulaukiau. Leidžiame Sanios honorarus mano mėgstamose vietose, – kartą tinklaraštyje pasidalino prodiuserė. – Jis mamai ir lagaminą nupirko."

Jana didžiuodamasi prisipažino, kad iki šešerių metų sūnus uždirbo apie dešimt milijonų!


Timati ir Alionos Šiškovos dukra Alisa (5 m.)

Ne paslaptis, kad reperio įpėdinę augina jo mama Simona. Į „viso instagramo močiutę" kreipiamasi patarimų apie tai, kaip su vaiku rasti bendrą kalbą, kada pabarti, o kada suteikti laisvę, kokias knygas pirkti, ir kaip atpratinti nuo filmukų.

O Timati savo ruožtu daro viską, kad dukra nejaustų dėmesio trūkumo iš jo pusės: skraidina į Maldyvus, plukdo prabangiomis jachtomis ir pildo bet kokią jaunosios princesės užgaidą.

Kokia dar penkiametė vaikšto su „Louis Vuitton" kuprine už 124 tūkst. rublių (apytikriai 1,6 tūkst. EUR)? Mama Aliona siekia dainininkės karjeros ir dažnai būna išvykusi į užsienį, tačiau grįžusi į Maskvą visą laisvą laiką skiria dukrai.

Alisa nuo kūdikystės visapusiškai lavinama. Baltapūkė mažylė dainuoja, plaukioja, praktikuoja oro jogą ir net skraido aerodinaminiame vamzdyje.

Anglų kalbos ji mokosi individualiai – į namus pas ją ateina mokytoja. Vienos pamokos kaina siekia apie 3 tūkst. rublių (apytikriai 40 EUR).

Taip pat Alisą lavina garsi pedagogė Jelena Kulikova, kuri labai paklausi tarp įžymybių vaikų.

„Šiame etape man labai svarbu, kad mergaitė tikėtų, jog nėra nieko neįmanomo, todėl mes išbandome įvairias veiklas, – su savo sekėjas dalijosi Simona Junusova. – Kuo didesnis žmogaus žinių ir įgūdžių arsenalas, tuo jis labiau pasitiki savimi.

Tačiau pačiai Alisai jau dabar labiausiai patinka baletas. Dvejus metus ji lanko vieną iš geriausių Maskvos baleto studijų – Jegoro Simačiovo dirbtuves, kur dėsto Didžiojo teatro šokėjai."


„Alisa – kryptinga ir darbšti mergaitė, – su „StarHit" pasidalijo Jegoras. – Šias jos savybes pastebi visi pedagogai. Ji treniruosis ir per skausmą, ir per ašaras. Be grupinių pamokų Alisa lanko ir individualias. Močiutė labai daug prisideda prie anūkės ugdymo. Simona visada pasiruošusi palaukti Alisos, kiek reikia.

Pati mergaitė visiškai nesužvaigždėjusi, jai šitai neskiepijama. Ji dalyvauja visuose įskaitų koncertuose. Beje, į kiekvieną pasirodymą su gėlėmis ateina ir jos tėtis Timati. Alisai iš tiesų rūpi baletas. Patekti pas mus gali kone kiekvienas. Mėnesio abonementas aštuoniems užsiėmimams kainuoja kaip du apsipirkimai parduotuvėje – 9500 rublių (apytikriai 130 EUR)."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)