Obamos saloje ilgą laiką nuomojosi atostogoms skirtus namus, iš kurių žymiausias – 18 milijonų dolerių (apie 16,24 milijono eurų) vertės namas Čilmarke, 2013-aisiais pramintas „Baltaisiais atostogų rūmais“. Tačiau kai šios žadą atimančios valdos 2018-ųjų birželį buvo parduotos, beliko tik spėlioti, kokią nekuklią buveinę kitoms vasaros atostogoms pasirinks buvusi pirmoji šeima.

Dabar paaiškėjo, kad jie nutarė pasilikti šią vasarą nuomotą namą – 0.11 kvadratinių kilometrų plote esančias valdas su septyniais miegamaisiais. Ne vienas šaltinis tvirtina, kad Obamos vykdo namo pirkimo iš „Boston Celtics“ savininko Wyco Grousbecko procesą.

2001-aisiais pastatytame beveik 650 kvadratinių metrų ploto name gausu vietos svečiams, tačiau jaukios senovinės išorės detalės gali klaidinti: viduje atmosfera yra gan šiuolaikiška ir net kiek šaltoka.

Tai nereiškia, kad šis erdvus pajūrio pirkinys nėra žavus. Vietovė pasižymi gražiais vaizdais ir užtikrintu privatumu, tad yra puikiai tinkama žymiai šeimai, ieškančiai paprasto poilsio ir atsipalaidavimo.

Namo interjere dominuoja atšiauri balta spalva, kuriai kiek stinga individualumo. Be to, čia yra keistų architektūrinių detalių, pavyzdžiui, metaliniai svetainės lubas jungiantys strypai ar betoninės kolonos, labiau primenančios požeminę automobilių stovėjimo aikštelę, o ne didingus Naujosios Anglijos namus.

Po naująjį Obamų šeimos būstą galite pasižvalgyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)