A. Pugačiova gyvena didžiulėje pilyje Griazio kaime drauge su savo jaunuoju vyru Maksimu Galkinu ir judviejų vaikais Hariu ir Liza bei pulku pagalbininkų. Scenos primadona turi ir daugiau nekilnojamo turto. Maskvos srities Istrinsko rajone esančioje Malyje Berežki gyvenvietėje yra dainininkės vasarnamis.

Prieš daugelį metų ši nuosavybė įsisuko į skandalo sūkurį. Rusijos Federacijos gamtos išteklių ir aplinkos apsaugos ministerijos Federalinė gamtos išteklių priežiūros tarnyba susirūpino A. Pugačiovos pirtimi, pastatyta už 36,5 metro nuo Istrinsko tvenkinio, o ne už reikalaujamų 55 metrų. Tuomet žvaigždės buvo paprašyta statinį nugriauti.

O dabar pareigūnus neramina geležinė tvora, kuri, jų manymu, riboja kitų vasarotojų prieigą prie vandens. 2018-ųjų žiemą buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Scenos primadonai buvo skirta trijų tūkstančių rublių (maždaug 40 eurų) dydžio bauda, nes tvora „užblokavo gyventojų prieigą prie bendro naudojimo vandens telkinio ir jo pakrantės", praneša „Komsomolskaja pravda".

Tačiau A. Pugačiova baudos nesumokėjo, ir jai buvo skirta dviguba administracinė bauda – šeši tūkstančiai rublių (apie 80 eurų). Blogiausiu atveju dainininkei gresia iki 15 parų trukmės administracinis areštas arba iki 50 valandų viešųjų darbų. Vasarnamyje lankosi A. Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas su žmona. Pačios primadonos jame jau ilgą laiką nebuvo matyti. Kaimynai pasakoja, kad A. Pugačiova negriovė jokių pastatų, o tvoroje yra varteliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)