25-erių buvusi pardavėja prisipažino, kad jiems susitikus užklupo „meilė iš pirmo žvilgsnio". G. Rodriguez taip pat atskleidė, kaip ji vilioja savo vaikiną – 34-erių futbolininką.

Sekmadienį, kalbėdama su „The Sun", Georgina atviravo apie savo santykius ir prisipažino, kad, nepaisant to, jog kartais gali būti sunku draugauti su visų dėmesio centre esančiu žmogumi, ji negalėtų būti dar laimingesnė.

Mergina sakė: „Nelengva būti tokio žymaus žmogaus partnere, tačiau aš tikrai nieko nekeisčiau".


Gražuolė tamsiaplaukė toliau tęsė savo pasakojimą ir aiškino, kad ne mažiau nei stiprus emocinis ryšys tarp judviejų yra svarbu išlaikyti romantiškas kibirkštėles. Mergina tvirtina visuomet mieganti su apatiniais.

Neseniai naujoje kraują kaitinančioje apatinių reklaminėje kampanijoje drabužius nusimetusi Georgina aiškino: „Tai, ką jam jaučiu, yra stipriau už viską, stipriau už bet kokį spaudimą. Drauge mudu esame stipresni, mūsų susižavėjimas yra abipusis. Tačiau viliojimas ir svajonės yra labai svarbūs. Aš visuomet miegu su apatiniais, o pirmenybę teikiu seksualiems apatiniams drabužiams.

Ji pridūrė, kad miegoti apsivilkus seksualius apatinius yra „patogu ir romantiška", o vyriškis šalia tokios moters jausis laimingas.

Iš Ispanijos kilęs modelis toliau pasakojo apie savo santykius su portugalų puolėju: ji tikina, kad per pirmąjį judviejų susitikimą ištiko „meilė iš pirmo žvilgsnio".

Pora vienas kitam krito į akį, kai mergina dirbo pardavėja „Gucci" parduotuvėje Ispanijoje, o po kelių dienų jie ir vėl susitiko šio prekės ženklo renginyje.

Pasakodama apie šį susitikimą, G. Rodriguez aiškino: „Tuomet galėjome pasikalbėti tvyrant ramiai atmosferai, ne mano darbo aplinkoje. Mums abiem tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio".

Pora nuo to laiko tvirtai laikėsi drauge, o praėjusiais metais susilaukė dukters Alanos Martinos, kuriai dabar yra vieneri.

Ronaldo taip pat turi aštuonmetį sūnų Cristiano jaunesnįjį ir dvejų metų amžiaus dvynius Evą ir Mateo. Šiuos vaikus jam pagimdė surogatinės motinos.


Šeima praėjusią vasarą pakeitė gyvenamąją vietą iš Madrido į Turiną, kai Cristiano pasirašė daugiau nei 110 milijonų vertės sutartį su Italijos klubu „Juventus".

Nepaisant prabangaus gyvenimo su žymiąja sporto žvaigžde, kuri, kaip teigiama, gali būti verta 416 milijonų eurų, Georgina tvirtina, kad pinigai ir turtai jai nėra svarbūs.


Interviu ispaniškam žurnalui „Hola!" vasarį Georgina prisipažino, kad norėtų tapti futbolo žvaigždės žmona, tačiau nutildė gandus apie tai, jog jiedu jau susižadėjo.

Žurnalui mergina pasakojo, kaip atrodo jos įprastinė diena: ji pažadina vaikus, visi drauge papusryčiauja, tada Georgina su jais žaidžia, o vėliau ruošia jiems pietus, po kurių seka popiečio miegas, apsilankymas sporto klube ir grožio bei atsipalaidavimo procedūros. Prieš miegą jiedu su Cristiano šiek tiek pasižiūri televizorių.

Interviu, pavadintame „Mano gyvenimas su Ronaldo", ji pridūrė: „Mano namai – ten, kur mano šeima. Laimingiausia esu namuose, su savo vaikais ir partneriu. Mūsų namai yra mūsų prieglobstis, mūsų šventykla, pastatyta su tokia didele meile".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)